februari

My life #14

Februari werd al wat drukker dan januari en dat wist ik. Het was wat meer plannen dan ik gewend ben en zeker met de langere afstanden die gelopen moesten worden was het hier en daar wat schuiven en plannen maar het is gelukt. Het was een gezellige en leuke maand waar ik tijd doorbracht met vrienden en familie.

Januari week 5 29 januari t/m 4 februari weekendje weg en 12 jaar samen

Wat een topweekend was het deze week. Vrijdag was ons 12 jarig jubileum en die dag hebben we elkaar niet lang gezien want ik ging een weekend weg met vrienden. Vrijdag, zaterdag en zondag zijn we met een groep van 20 zijn we naar Katjeskelder geweest een vakantiepark met grote huisjes waar we allemaal in konden. Het weekend stond in het teken van genieten, eten, drinken, samen zijn, zwemmen en hardlopen. Het was genieten met zijn allen.

Februari week 6 5 februari t/m 11 februari Nieuwe bril

Na het weekend weg had ik twee dagen vrij en daar besloot ik naar de opticien te gaan en mijn vermoeden werd bevestigd. Een andere bril was echt nodig en die koos ik uit. Die zaterdag kon ik ze al ophalen en sinds dat moment zie ik beter en ben ik minder vermoeid. Een goed besluit om het deze week te regelen. Mijn brillen vind ik echt leuk maar wel even wennen. Na ze zaterdag opgehaald te hebben ben ik naar mijn moeder gegaan om ze te laten zien en samen een wandeling te maken.

Februari week 7 12 februari t/m 18 februari Give her a diamant

Mijn werkweek was druk en chaotisch want mijn collega was geveld door de griep. Toch nam ik de tijd om te sporten en zondag liep ik mijn langste duurloop. Deze run ging goed en gaf vertrouwen. Van mijn vriend kreeg ik een mooi cadeautje en dat was een diamant haarclip.

Februari week 8 19 februari t/m 25 februari Back to the ’90s

De hoogtepunt van de week was zaterdagavond/nacht. Rianne had al heel lang geleden kaartjes gekocht voor Back to the ’90s en we hebben enorm genoten. Twenty 4 seven, T spoon, Vengaboys, Alice DJ en Five. De muziek was leuk, een gezellige sfeer en een beetje dansen. Dansen iets waar ik niet goed in ben maar ik heb het gedaan. Five was wel echt tof na bijna 20 jaar weer te zien. Helaas zijn ze nog maar met drie mannen, zijn ze wat ouder maar ik genoot alsnog van het optreden en we stonden bijna vooraan en hebben dus goed kunnen genieten. Half 3 thuis en zondag als een balletje op de bank doorgebracht met een boek

Leuke weken, lekker relaxen en genieten

Ja wat een leuke maand was dit. Goed begonnen met een weekend weg en als afsluiter Back to the ’90s Tussendoor fijne boeken gelezen, leuke samenwerkingen aan gegaan wat betreft boeken die ik mocht lezen. Nieuwe afspraken genoteerd en wat losser geworden met mijn blog. Iets losser voor meer rust want een artikel schrijven kost tijd en die tijd heb ik niet altijd dus mag het wat minder streng voor mezelf. Een artikel moet goed zijn en niet zo maar wat.

Hoe was jouw februari?