My Life #15

My Life #15

Maart was de maand waar ik zeker naar uitkeek. Twee halve marathons stonden er op de planning en eigenlijk was dat wat heel mijn maand bezig hield. De week tussen de twee halve marathons was het me weer voorbereiden op de volgende. Heerlijk om er zo mee bezig te houden wat me gelukkig maakt.

Februari/Maart week 9 26 februari t/m 4 maart Kou, sneeuw en hardlopen

Wat een enorm koude week! Zo koud dat Mevrouw Mieps continu tegen ons aan kroop en onder de dekens dook om alle warmte van ons te absorberen. De kou hield mij niet tegen om te gaan trainen. Dus hoppa met de sneeuw naar buiten en toch is dat niet altijd makkelijk. Dus op zondag vroeg ik mijn moeder om mee te fietsen en dat was echt wel enorm fijn. Naast het werken heb ik verder heerlijk veel gelezen en relaxt gedaan.

Maart week 10 5 maart t/m 11 maart Pannenkoeken en CPC

Deze week verzonnen we om pannenkoeken te maken. Niet gewoon in de pan maar gezellig samen op de plaat. Zo konden we veel kleine pannenkoeken maken en zaten we gezellig samen creaties te maken. Een rustige week verder, zaterdag deed ik niks want ik was niet lekker en dat de dag voor de CPC maar misschien waren dat de zenuwen. De CPC was echt top en super gezellig en lief met Maaike de halve marathon gelopen.

Maart week 11 12 maart t/m 18 maart Rustige week

Na de halve marathon was het gewoon weer een normale werkweek en dat viel me echt wel zwaar ik was echt heel erg moe. De week was werken, slapen, liggen met de katjes, werken en weer slapen. Aan het einde van de week een heerlijke grote bak met kruimels. Niet goed maar zo ontzettend lekker.

Maart week 12 19 maart t/m 25 maart Snoepjes, nieuw recept en Zandvoort

Voorbereiden op de volgende halve marathon betekend rustig aan doen, vroeg slapen en voorbereiden. Op het werk hadden we een leuke klus en dat was snoeppotten vullen nou dat vind ik wel leuk om te doen en natuurlijk af en toe een snoepje eten. We maakten een heerlijk nieuw recept samen en keurden het beide goed. Verder weinig gedaan en was het zondag tijd voor Zandvoort en dat was een lekkere dag.

Leuke weken, enorm veel kilometers en genoten

Het was een fijne maand, met heel veel kilometers, veel nieuwe leesboeken en relax momenten gepakt. Ik geniet enorm van de rustige weken maar ook de drukke dagen ook al moet ik daarvan wel erg bijkomen. Gelukkig heb ik maar om de twee weken een druk weekend de komende tijd maar toch geef mij maar de rust en een aantal boeken maar toch zou ik de wedstrijden niet willen missen.

 

Hoe was jouw maand