poffertjes

My Life #16

April doet wat hij wil. Nou dat heeft april zeker gedaan. We hebben zomerse dagen gehad, veel rust voor mij want hardlopen deed ik niet op twee momenten na, ik genoot van de bloesembomen en de fantastische lente kleuren. De lammetjes, lekkere poffertjes en de ontspannen weekenden samen thuis maakten het fijne weken waar ik heerlijk van kan genieten.

Maart/April week 13 26 maart t/m 1 april poffertjes maken

De week na Zandvoort deed ik lekker rustig aan na het werk. Wat erg leuk was deze week? Poffertjes maken. Al jaren wonen we samen en we hebben nog nooit poffertjes gemaakt. Dus pan gehaald bij mijn ouders en toen hebben we zelf poffertjes gemaakt. Dat was echt een goed idee en nu willen we zelf een poffertjespan zodat we vaker poffertjes kunnen gaan maken. Lekker en makkelijk te maken en ideaal om de volgende dag mee te nemen naar mijn werk en een paar porties in de vriezer te gooien zodat ik ze af en toe als ontbijt kan eten.

April week 14 2 april t/m 8 april Rotterdam marathon weekend

Rotterdam marathon weekend betekend dat heel de week in het teken staat van Rotterdam en hardlopen. Dit was nog wel even een punt want dat bewegen ging niet best. Gelukkig heb ik een goede en fijne fysio die me een beetje oplapte. Deze week kreeg ik van Rianne de beste tas die ik kon krijgen, echt zo lief. Over het marathon weekend daar kan je hier alles over lezen want dat besprak ik al uitgebreid.

April week 15 9 april t/m 15 april Quality time with the men

Na het drukke weekend was ik twee dagen vrij. Twee dagen om even helemaal niks te doen of alleen te doen wat ik wil. Nou doen wat ik wil werd wel lastig want ik bewoog bijna niet was echt een oude oma. Dus veel rusten, een klein beetje sporten, veel lezen en slapen. Tegen het weekend kon ik al weer aardig bewegen en was het tijd voor quality time with the man. We zijn samen naar een marktje/rommelmarkt geweest en hebben daar een aantal smurfen gekocht voor € 0.10. Super leuk want we hebben heel veel speelgoed nodig voor een leuk project waarmee Tijn bezig is. Zondag zijn we naar het Kralingsebos geweest, de hertjes eten gegeven en een wandeling gemaakt. Heerlijk zo samen. Wat ik ook deed was fotograferen van de mooie bloemen die de natuur weer laat zien. Foto’s hiervan heb ik al een aantal gedeeld hier en hier.

April week 16 16 april t/m 22 april Heerlijk weer en volop bloesem in de bomen

Wat was dit een heerlijke week. De temperatuur liep hoog op en daardoor was het net zomer. Gewoon ultra korte broek aan en op het balkon lekker lezen op zaterdag en zondag. Op de fiets naar mijn ouders en samen met mijn moeder een stukje terug fietsen en een extra lusje maken omdat het zo fijn is buiten. Ja heerlijk vind ik dat, niks moet alles mag weekenden. En dat heb ik dan ook gedaan het huishouden even op een laag pitje dat komt wel even genieten van het lekkere weer.

April week 17 23 april t/m 29 april Donderdag en Koningsdag

Sommige weken doe ik echt niet veel na het werk, gewoon te moe of te lui na een werkdag en dat mag of niet. Het is altijd zo’n lekker dubbel gevoel. Het was voor ons weer een feestelijke week want Donder was jarig en is gewoon al 9 geworden. Daarnaast was het Koningsdag dus lekker vrij op vrijdag. Ondanks dat we vrij waren ging de wekker vroeg en waren we om 9 uur op het dorp om een rondje over de rommelmarkt te doen. Voor een project van tijn hebben we heel veel gescoord en zelf heb ik drie boeken gevonden voor heel weinig. Karin Slaughter met Goede dochter, Dan Brown met Het verloren symbool en van Anke de Vries Blauwe plekken. Het was een fijne dag samen.

Ontspannen weken

Het waren ontspannen weken waar ik genoot van het lezen van boeken, helemaal niks doen en de zon. Ik mis het hardlopen wel zeker op sommige dagen maar ik weet dat het niet kan en dat maakt het iets makkelijker. Deze maand wilde ik elke dag de 10.000 stappen gaan halen maar vanwege mijn klachten in mijn been was dit niet haalbaar ik mocht blij zijn met wat wel lukte. Ik ga dit zeker proberen te doen wanneer het wel weer kan. Vier boeken lezen dat is zeker gelukt want ik las; Wildernis van Jane Harper, Fataal spel van Chinouk Thijssen, Nooit meer bang van Gaby Raster, Achtergelaten van Susanne Koster en Lagom. Dat zijn dus zelfs 5 boeken. Het creatief bezig zijn heb ik niet gedaan maar het trainen probeer ik wel op te pakken want dat is wel erg belangrijk en daarom heb ik twee afspraken met een trainer gehad in de sportschool. Ik kan nog niet direct vol aan de bak maar dat komt wel.

 

Hoe was jouw maand?
Je doelen behaald of moeten aanpassen?