zonnige

My Life #17

Wat hebben we veel zonnige dagen gehad deze maand. Het gevoel was echt zomer in plaats van lente en met veel vrije dagen is dat wel erg lekker. Al kan je mij ook blij maken met een regendag zeker met de enorme hooikoorts wat erbij komt kijken wanneer het zo zonnig, warm en droog is.

April/Mei week 18 30 april t/m 6 mei Bevrijding vieren door te hardlopen

Een normale werkweek, lekker druk en veel te regelen. Niet erg als je een leuk vooruitzicht heb. Dat leuke vooruitzicht was hardlopen met Nicole, kletsen, eten en genieten van de dag en dit hebben we enorm gedaan. De dag vloog voorbij en daar scheiden weer onze wegen, digitaal niet want we spreken elkaar bijna elke dag wel. Als het niet op whatsapp is dan is het wel een kort berichtje op insta, echt te erg. In de avond eten we bij mijn ouders in de tuin en dan is de week alweer voorbij.

Mei week 19 7 mei t/m 13 mei Kattenverzorgster

Voor een week was ik kattenverzorgster dus reed ik heel veel naar Lekkerkerk maar voor de twee schatjes doe ik het graag. We aten bij vrienden en was ik lekker actief bezig door te skeeleren en heel veel te wandelen. We hadden een lang weekend vrij door Hemelvaartsdag en daar hebben we van genoten. We hebben een leuke film in de bioscoop gezien en dat was avengers infinity war. Wat een goede film, geen moment gedacht is hij al klaar nee tot het einde genoten. Op zondag was ik nog druk bezig met ballonnen opblazen want mijn papa was maandag jarig en hun kwamen die nacht terug van vakantie. Nou hij was wel verrast.

Mei week 15 14 mei t/m 20 mei Het huwelijk

Het weer is echt heerlijk. Zo lekker dat ik in de pauze elke dag buiten te vinden ben. Even lekker weg uit de drukte, even rust voor mezelf. Deze week ontving ik weer veel boeken van uitgeverij Boekerij en Rainbow. Ik hou van zulke pakketjes waar boeken in zitten. SOms geen idee welk boek het is soms wel en ben ik blij dat ik het boek gekregen heb. Nog zat boeken op mijn to read stapel om te lezen en te recenseren. Het zal niemand ontgaan zijn het huwelijk van het jaar. Ik hou niet van huwelijken maar deze heb ik echt gekeken, wat prachtig en mooi. De speech van die meneer wauw en dat koor wat prachtig.

Mei week 20 21 mei t/m 27 mei Weekje vrij

Daar was mijn vrije week! Natuurlijk ging deze te snel voorbij, had ik een waslijst aan dingen die ik wilde doen maar dat kwam er natuurlijk niet allemaal van. Ik heb echt wel veel gedaan. Ik las twee boeken uit compleet een ander waar ik al aan begonnen was las ik uit en begon in een nieuw boek. Ben twee keer naar de sportschool geweest. Heb lekker bij Rianne in het zwembadje gezeten. Heb gewandeld met Tijn en de hondjes van vrienden, bijna 40 km gefietst met mijn moeder, elke dag gewandeld, lekker relaxed gedaan, foto’s gemaakt, met mijn vader op pad geweest. Ik zeg een fijne week. Toch was er ook iets minder fijn en dat was de enorme hooikoorts. Echt zo erg dat ik gewoon soms uren niks deed.

Ontspannen weken

Ontspannen weken waren het weer zeker. Daar zorg ik wel voor maar het echte ontspannen moesten we een maandje uitstellen. De sauna is niet gelukt helaas verder was het een lekkere maand. Al mag ik wel wat meer creatief bezig zijn.

 

Hoe was jouw maand?
Genoten van de zonnige dagen?