My Life #18 - mooie herinneringen

My Life #18 – mooie herinneringen

Eindelijk juni, een maand waar we als gezin zeker naar uitgekeken hebben en herinneringen hebben gemaakt. We gingen naar Groots met een zachte G! De kaartjes al een jaar in huis, mijn ouders wisten het sinds oktober en nu was het zo ver we gingen. Daarnaast nog meer gedaan deze maand en daar blik ik op terug, dit keer zelfs met een vlog. Nog niet helemaal gelukt deze maand een leuke vlog te maken maar ik ben het aan het proberen.

Mei/juni week 21 28 mei t/m 3 juni Avond met vrienden

Donderdagavond schreven Rianne en ik ons in voor de avondvierdaagse, nog geen idee van routes en hoe het precies werkt maar heel moeilijk zal het vast niet zijn. Vrijdag na het werk gaan mijn vriend en ik naar vrienden, we gaan uiteten bij Humpreys en erna naar vrienden voor een housewarming. Een enorm gezellige avond die voorbij vliegt, lekker eten en goed gezelschap. De zaterdag maak ik een fijne wandeling waar ik veel foto’s maak onderweg en op een zondag ging ik weer eens een rondje hardlopen.

Juni week 22 4 juni t/m 10 juni Groots

Deze week stond echt helemaal in het teken van de avondvierdaagse. Het was werken, eten wandelen en slapen bijna. Maar na een paar dagen gezellig wandelen hadden we er een leuke ervaring bij. Het weekend liep ik weer een rondje want ik miste het dagelijkse rondje al. In de avond op het balkon zag ik een vermoeide kraai, de dierenambulance gebeld, maar een nestvaller moet zelf proberen door te gaan. De katten weg gehouden van de kraai maar de volgende dag toch de dierenambulance gebeld om de kraai te komen halen. Hij was zo verzwakt dat hij mee het balkon op ging om uit te rusten. De dierenambulance is nooit gekomen, de kraai heeft zijn rust gepakt en is weggevlogen. Die zondag reden we naar Eindhoven, de auto geparkeerd een stukje gewandeld want ik wilde mijn ouders lekker ijs laten proeven en dat kan bij intelligentia ijs. Dat is echt een aanrader als je in Eindhoven bent. We kwamen niet alleen voor ijs, we gingen naar Guus Meeuwis. We hadden prachtige plekken maar wel helaas vol in de zon, warm pfff maar wat een feestje was het! Ik heb GENOTEN met een Grootse G. Erna een hapje bij Humpreys en op naar huis.

Juni week 23 11 juni t/m 17 juni Verkouden

Ik denk de meest spannende week van het jaar. Just kiddin! Het was werken, slapen, eten en slapen want ik was echt enorm verkouden dat ik gesloopt was met slappe benen en gewoon blegh. Daarnaast last van hooikoorts dus ik kon me lol op.

Juni week 24 18 juni t/m 24 juni Workshop

Na een weekje echt niet lekker te zijn geweest ging het deze week wat beter. Mijn oren zaten wel dicht en mijn neus nog verstopt en een raar hoestje maar het ging al zeker wat beter. Dus gingen we weer sporten, viel ik niet elke avond in slaap op de bank en keek ik veel voetbal. Heerlijk vind ik het WK, drie wedstrijden op een dag. Op mijn werk mag de wedstrijd op de achtergrond aan en thuis staat het voetbal nonstop aan. Niet alles heb ik gezien want ik had dinsdag een workshop. De workshop ging over time management en discipline. We waren maar met drie personen bij de workshop maar dat was juist fijn, meer interactie en gesprekken. We kregen tips en uitleg en ik ga ermee aan de slag al vind ik dat best lastig maar gewoon proberen dat is al stap één natuurlijk. Eigenlijk was stap één naar de workshop gaan en stap twee is ermee aan de slag gaan.

En dan de vlog

 

Fijne weken met een dip weekje

Jammer genoeg heb ik weinig gelezen en ik heb echt veel fijne boeken liggen. Zo’n week niet lekker zijn hakt er bij het lezen dan echt in. De boeken die ik las zijn wel echt aanraders hoor. De nieuwe van Karin Slaughter, #notsoperfect of running like a girl ik kan je ze zeker aanraden.

 

Hoe was jouw maand?
Heb je ook fijne herinneringen gemaakt?