hittegolf

My Life #19 – Hittegolf en dinosaurussen

Jarig, verkouden, dinosaurussen en een hittegolf. Een maand met warmte records, buiten en binnenshuis, enorme dinosaurussen waar ik me zo gelukkig tussen voelde, weer verkouden door de temperatuurverschillen en ik was jarig.

Juni week 25 25 juni t/m 1 juli Ik ben jarig

Voor ik echt jarig was op donderdag voelde ik de dag ervoor me al helemaal jarig want ik ontving een stapel met pakketjes. Boeken, boeken en een headtube. Echt een verwennerij, in de vlog zal je zien wat ik allemaal kreeg. Donderdag was ik jarig en dat vierde ik op mijn werk met gebak en in de avond met mijn ouders, schoonouders, zus en mijn vriend thuis. Lekker klein groepje. Van mijn zus kreeg ik een mooie tas, een dekentje van Belle en het beest, van mijn ouders het boek Voor mij van Jojo Moyes, een plantje en een shirt van Canon met allemaal camera’s erop en van mijn schoonouders geld. Heerlijk verwend en een fijne avond gehad met elkaar daar gaat het om. Hierna was ik gelijk een stuk actiever een nieuwlevensjaar en nieuwe energie heerlijk. Met Rianne en heb ik zaterdan een heerlijke avond in de sauna gehad lekker relaxen.

Juli week 26 2 juli t/m 8 juli Lezing van Joel Santos

De werkweek was druk maar daardoor vloog die voorbij, in de avond lekker trainen en lezen want het was prachtig weer. Het meest keek ik uit naar het weekend. Op zaterdag had ik een lezing in het Isala theather. Kamera express organiseerde in het Isala een lezing van Joel Santos. Het was echt super leuk, dingen geleerd en naar prachtige foto’s en verhalen geluisterd. Het duurde bijna drie uur. Erna niet meer winkelen maar direct naar huis want ik voelde me enorm beroerd ik was weer verkouden. Op een zondag was ik veel buiten te vinden om pokemons te vangen en te zweten in de hoop de bacterie te verliezen. Ik heb het pokemon virus weer helemaal te pakken die wil ik niet kwijt maar mijn verkoudheidbacterie wel. Het was leuk om een heel deel van de dag heen en weer te wandelen voor pokemons en vooral deze dag want het was een event day en daardoor kon je squirtle heel vaak vangen.

Juli week 27 9 juli t/m 15 juli Dinosaurussen

Wat een week! Ik was weer enorm verkouden en daar heb ik zo’n hekel aan. Gelukkig werd ik thuis goed verzorgt en op mijn werk deed ik het iets rustiger aan. Ik moest het weekend beter zijn want ik had een leuke dag op de planning staan. Gelukkig voelde ik me elke dag beter en beter. Zondag was ik weer helemaal oké. Met Rianne ging ik naar Rotterdam om vanaf daar met Eveline en haar gezin naar Schiedam te gaan. We zijn naar Jurassic Kingdom geweest. Echt zo gaaf was het en natuurlijk super gezellig, erna lekker gegeten en gekletst en zoals altijd gaat de tijd snel en was het tijd om naar huis te gaan. Precies op tijd thuis voor de finale van het WK.

Juli week 28 16 juli t/m 22 juli prachtige week

De drukte op het werk bleef doorgaan maar het fijne was dat ik weer helemaal lekker was dus kon ik weer meer doen. Niet alleen op mijn werk maar ook thuis en in de sportschool. Weer lekker veel wandelen en de trainingen weer oppakken. Het weer was prachtig om buiten te trainen en veel wandelingen te maken en dat deed ik dan ook met plezier. In de vlog zal je dat ook zeker zien.

Juli week 29 23 juli t/m 29 juli Hittegolf

Het trainen stopte toen het hitteplan in Nederland werd verkondigd. Waarom ik niet door trainde? Combinatie van enorm warm en vermoeid. Geen goede combinatie en dan kies ik liever voor een pauze. Het was een drama bij ons thuis met de warmte dus ik heb me in de avonduurtjes vooral rustig gehouden. Niet bewust maar ik was er ook niet toe in staat om iets uit te voeren, ik werd er suf en lamlendig van. Op zaterdag ben ik weer lekker gaan wandelen, in de avond hadden we een verjaardag en zondag was ik niet echt vooruit te branden en kwam ik erachter dat ik wel heel veel vlog materiaal had. Heel veel werk het kijken, knippen en plakken. Maar de vlog is er weer.

Om 10 uur komt de vlog online op mijn youtube kanaal

 

Weer fijne weken met helaas weer een dip weekje

Het waren fijne weken, gezellige uitstapjes maar ook ontspannen weekenden en weekenden waarin ik mijn ei niet kwijt kon. Ik heb lekker gelezen de afgelopen maand. Vooral veel feel good boeken en die passen goed bij dit weer. Zo las ik Kwaad licht, Springvloed, Tegenstroom en Hallo liefde.

 

Hoe was jouw maand?
Heb je ook leuke dingen gedaan en de hitte doorstaan?