medaille

My Life #2 -2020 – De eerste medaille van het jaar

Daar was 02 – 02 – 2020, onze dag al 14 jaar en dit keer met een medaille bekroond want ik liep deze dag een hardloopevent. Een mooie dag om de maand mee te beginnen en heel eerlijk was dit wel het hoogtepunt van de maand.

De eerste medaille van het jaar

Op zondag 02 – 02 – 2020 vierden mijn vriend en ik dat we al 14 jaar samen zijn. 14 jaar, dat is echt al wel lang maar nooit saai en nog steeds janken van het lachen samen en vervelend zijn en lief dat ook wel. Maar deze dag stond niet in het teken van ons, daar doen we niet aan. Rianne en ik reden vroeg naar Apeldoorn om te winkelen. Nou dat winkelen was me toch leuk. Wel geteld twee paar sokken en een paar boeken erbij meer niet. Het winkelen was geen succes, we hadden lol om wat er niet was dat wel.

medaille

Naar Apeldoorn gingen we voor het hardlopen maar aangezien ik maar 8 km ging hardlopen vond ik het wel leuk om te combineren wat met Ri te doen. We ontmoeten Nicole in het omkleedgebouw en we gaan daarna 8 km hardlopen en dat was echt heel erg lekker. Die medaille dik verdient. Het hele verslag lees je hier.

Naar huis om mijn vriend op te halen en toen begon onze romantische avond; uit eten bij de McDonalds met mijn medaille naast me en om mijn nek, zo lekker!

Work, workout, eat, sleep and repeat

Deze maand stond verder in het teken van werken, sporten, eten, slapen en dat op repeat. Op mijn werk had ik een leuke afspraak bij Plantes & Parfums. Ik heb de schapkaarten, prijslijsten en folder gemaakt. Binnenkort ook de wrap voor de auto. Maar na het besprekenvan de schapkaarten kreeg ik een kaars en huisparfum mee. Echt zo lief, ik mocht de geur zelf kiezen en nu geniet ik al een maand van de heerlijke geur in mijn yoga hoekje.

Ja je leest het goed een waar yogahoekje in huis. In dit hoekje oefen ik de hoofdstand, doe ik mijn dagelijkse oefeningen en probeer ik wat yoga. De 8 km loop in Apeldoorn heeft me een boost gegeven maar wel zo dat ik me inhoud. Ik doe wat kan en geen gekke dingen. Ja natuurlijk komt er wel eens een gekke gedachte voorbij, die had ik van de week weer maar die zet ik heel snel uit.

Met de fysio heb ik oefeningen besproken en die doe ik nu een aantal keren in de week om zo alles sterker en beter te maken. Hoop echt dat het gaat helpen en ik eens en voor altijd. Of een paar jaar van die stomme klachten af ben.

Van mijn 20 van 2020 lijst heb ik niet heel veel uitgevoerd. Heel eerlijk ben ik daar in want sommige dingen vergeet ik gewoon te doen of op te pakken. Wel was ik enorm trots dat ik een punt kan afstrepen al wil ik hem nog wel perfectioneren. Wat ik mag afstrepen is; 3x 12x barbell overhead press 15 kg kunnen. Zo gaaf dat dit gelukt is. Kaartjes sturen heb ik ook deze maand weer gedaan het waren er twee. Het genieten van hardlopen doe ik ook echt zeker wel maar daar zal ik van de week wat meer over vertellen. Wat ik deze maand uitgezocht heb is een boodschappentas vol tijdschriften en heel veel is ervan weg, heerlijk.

Super leuke mail

Ik vergeet bijna iets te vertellen waar ik mega blij van werd. Het was een e-mail van Astrid. Astrid ken ik van heel wat jaartjes geleden toen we nog trainden af en toe bij de hardloopdames. Ik heb lopen schreeuwen naar haar tijdens haar marathon, nog steeds zo gaaf dat ze het gedaan heeft. Maar wat ze nu doet is ook echt mega tof. In mei brengt ze haar eigen boek uit. Dit lees je goed ze brengt hem zelf uit, ze is Queesten Boekproducties gestart, haar eigen uitgeverij waar ze eerst haar eigen boek zal uitgeven maar later ook van anderen. Astrid mailde mij over haar boek en er stond een zin in waar ik nog van glunder dat die er staat; ‘als mijn boek af is, ga ik Patricia mailen.’ Zo speciaal dat ze dit dacht en mij haar boek wil laten lezen.

We gaan in stijl afspreken, met onze hardloopschoenen. Want niet is hardlopen belangrijk in ons leven maar ook in het leven van de hoofdpersoon in Verdwaald in Tirol. Astrid en ik gaan elkaar zien in Wassenaar waar we gaan hardlopen en erna gaan kletsen over haar boek en uitgeverij. Ik zal dit verwerken in een interview wat jullie in april of mei kunnen lezen. Op 8 mei vind haar boekpresentatie plaats en ik vind het heel tof dat ze me daarvoor heeft uitgenodigd en ik kan nog ook.

Gekocht en gekregen

Deze maand kocht en ontving ik mooie boeken. Ik kocht Onbekende bestemming van Robyn Carr. Ik ontving Mijn Bullet journal California Dreaming van Uitgeverij BBNC, Bestemming geluk – Aline van Wijnen ontving ik van Uitgeverij Boekerij, De boekhandel van Teheran – Marjan Kamali ontving ik van uitgeverij Ambo Anthos en de Black Journal van uitgeverij BBNC. Dank jullie wel voor deze boeken.

Februari was mooi met een medaille en een super leuke mail.