vloggen

My Life #20 – Amsterdam, Rotterdam en Culinesse

Soms denk ik o volgende maand wordt rustiger. Maar eind van de maand blijkt weer waar was die rust. Ik kijk terug op hele leuke dingen en dat maakt het dan weer heel fijn. Het dagje met Eveline in Amsterdam was zo fijn, de etentjes met vrienden, de trainingen en natuurlijk CuliNESSE. Mooie dingen weer, hieronder de weken met onder elke week de vlog van die week. Ben je nog geen abonnee van mijn YouTube kanaal klik dan even op abonneren zodat je geen updates mist. Elke maandag komt er een vlog online en ik ben bezig met andere video’s die er gaan komen.

Juli week 30 29 juli t/m 4 augustus Vloggen

De warmte bleef nog wat langer in het land maar gelukkig herpakte ik mijn trainingen weer. Ik ging naar de sportschool, liep mijn eerste hardlooprondje weer op een werkdag en wandelde ik veel. Deze week kwam er een pakketje binnen wat mijn vriend omgedraaid op de tafel zette. Op deze manier kon ik niet zien waar het vandaan kwam. Een cadeautje, een compact camera voor het vloggen. Super leuk en duidelijk verschil te zien tussen de camera en mijn mobiel en veel handiger. Heel blij mee, al vind ik het nog heel onwennig maar ik vind het leuk om te doen en het editen te leren. Het is nog wel een hele klus maar ik vind het leuk en leer terwijl ik dit doe zo veel bij. Mijn vlogs zijn nog niet perfect zeker niet maar elke keer wordt het beter en verander ik iets wat het ten goede komt. Op een zaterdag was het zo warm in huis dat we extra vroeg naar vrienden zijn gegaan. Hier was het heerlijk, gezellig en goed eten top avondje dus.

De vlog van week 30

Augustus week 31 5 augustus t/m 11 augustus Naar Amsterdam, haren knippen en verjaardag

Het meest keek ik uit naar zondag 5 augustus, de dag dat ik met Eveline weg ging. Pas een paar weken wis ik dit maar het moest zsm ingepland worden. Oke dan kunnen we op deze dag gaan. Het enige wat ik wist was dat we naar Amsterdam gingen. Onderweg in de trein kreeg ik te zien waarheen en wat was het gaaf. In mijn vlog zie je videobeelden en in een artikel zie je beeldmateriaal. Zo leuk hoe we allebei reageerden op de diverse werken. Erna lekker wat eten, nog even langs het beeld van Joseph Klibansky en wandelend door Amsterdam terug naar de trein waar ons dagje weer eindigde. Veel te snel gaat zo’n dag voorbij. De warme dagen waren bijna voorbij maar een dinsdag bracht dit ons bij Sophie om daar te eten in een koeler huis en kennis te maken met haar nieuwe hondje. Echt een leukerd. Ik besloot deze week om mijn haar af te knippen, ruim 15 cm eraf en wat is dat lekker, wel een beetje wennen maar dat is met alles. Trainen is weer goed gelukt deze week en om de week goed af te sluiten vierden we mijn vriend zijn verjaardag met vrienden bij Richard. Een klein groepje en dat was echt gezellig, met zelfgemaakte pizza’s, taart, cadeaus en slingers.

De vlog van week 31

Augustus week 32 12 augustus t/m 18 augustus Even een rustige week

De drukke weken was ik wel even klaar mee, dit kwam ook zeker wel door de warme weken want dat hakt er toch in. Gelukkig even een rustigere week. Voor mijn blog heb ik nog veel onuitgewerkte plannen maar ik kan niet alles tegelijk en toch wil ik dat maar dat gaat gewoon niet. Dus even alles noteren, uitschrijven en bedenken hoe het beste gepland kan worden. Wanneer ik deze week lees val ik echt negen van de tien keer in slaap, het boek is niet saai dat zeker niet maar ik ben gewoon te moe. Trainen gaat wel weer goed en ik heb een paar leuke oefeningen toegevoegd dus daar ga ik goed mee aan de slag.  Jim was terug van vakantie dus natuurlijk weer even een happie bij hem eten. Vrijdag even een bezoekje aan de huisarts, niks ergs gewoon een plekje wat weggehaald moet worden volgende maand en in de avond een rondje hardlopen in het Schollebos. Zaterdag veel voor de blog gedaan en in huis en voor een aantal lezingen mezelf ingeschreven.

De vlog van week 32

Augustus week 33 19 augustus t/m 25 augustus Culinesse

De week begint rustig op een zondag met hardlopen, een bezoek aan mijn ouders en het editen van de vlog van afgelopen week. Een normale werkweek en veel op de planning dus meer plannen al vergeet ik dat een beetje. Maandag zijn Rianne en ik wezen trainen in de sportschool, dinsdag maakte ik een lasagne die zo de prullenbak in kon maar kwamen er wel twee pakketjes binnen. Een boek voor Rianne en een boek voor mij. Woensdag even wat in huis gedaan na het werk en alles voor de komende dagen voorbereid. Donderdagavond was ik op CuliNESSE en dat was gezellig. Vrijdagavond bij vrienden gezeten en gegeten, heel onverwachts maar fijn dat het kon. Zaterdag had ik met kamera-express en Canon een photowalk in Rotterdam onder begeleiding van Ivo Kaijser en dat was echt heel leuk en had nog veel langer mogen duren.

De vlog van week 33

 

Fijne weken met leuke uitstapjes en gezellige avonden

Aan het begin van de maand maak ik een lijstje met wat ik wil doen maar niet altijd lukt alles. Wat ik wilde was;

  • Vijf boeken lezen – De boeken die ik las Weerzien in Italiëde stadstuin 1 – Maud, Soms lieg ik,en begon ik in twee andere boeken maar het lukt me niet te lezen
  • Wandelingen maken – Jip gelukt zeker een paar keer per week ook al waren dit vooral Pokémon walks maar he wandelen is wandelen
  • Tekenen – Drie keer heb ik mijn tekenboek erbij gepakt en wat gemaakt
  • 10 x Trainen in de sportschool – als ik nog een paar keer ga dan haal ik dat wel of anders haal ik 8 of 9 x
  • Fotograferen – Ja zeker gelukt want City walk met canon was heel veel fotograferen en in het museum heb ik ook gefotografeerd en een rondje door het dorp was ook zeker fijn.

 

Hoe was jouw maand?
Heb je ook leuke dingen gedaan?