My Life #21 - Events en familie tijd

My Life #21 – Events en familie tijd

September, de maand van Rianne haar verjaardag maar ook van onverwachte gezellige avond met vrienden. Ben ik deze maand weer lekker actief en heb ik veel met familie gedaan. Met mama de kerk bezocht, met tijn een fijne wandeling, met papa een lezing bezocht en met Rianne getraind. Van een lange wandeling in het Kralingse bos tot open monumentendag het kwam allemaal voorbij deze maand. Kijk ook de vlogs die horen bij de weken.

Augustus week 34 26 augustus t/m 1 september Zomer & Keuning Summer event

Deze week had ik na een lange tijd weer eens een paar vrije dagen. Het waren er twee aan het einde van de week en dat was erg lekker. Op een donderdag ging ik naar Uitgeverij Zomer & Keuning voor het Summerevent. Dit was echt erg leuk, kletsen over boeken, nieuwtjes te weten komen en nog een boekpresentatie krijgen van een nieuw boek wat we gelijk meekregen. Mijn tweede vrije dag begon ik met een workout in de sportschool, een bezoekje aan de Krimpenhof waar ik gelijk de boodschappen deed en verder hadden we een lekker rustig weekend.

De vlog van week 34

September week 35 2 september t/m 8 september Health event en open monumentendag

De nieuwe week begon ik goed in de sportschool met een rondje hardlopen erachteraan. Heerlijk was dat en het weer is nog zo lekker op het moment. Niet te warm niet te koud, gewoon goed met een prachtige blauwe lucht en prachtige zonsondergangen. In het weekend ging ik naar Lekkerkerk voor een Health event in hotel de Wittebrug. Met wat nieuwe informatie ging ik richting mijn ouders waar ik lekker even een boterham heb gegeten. Mijn moeder en ik zijn daarna naar de grote kerk gegaan en nog een ander gebouw. Het was namelijk open monumenten dag en ik wilde daar dit jaar wel gebruik van maken om eindelijk de kerk een van binnen te zien. Wat bijzonder was om te zien lag op een lange tafel. Allemaal doopboeken. Van echt heel oud en fragiel tot wat nieuwer. We gingen kijken of mijn moeder erin stond en die vonden we. Maar bijzonder was dat opa in hetzelfde boek staat als mama en dat mama dit zelf ook niet wist. Ik vond dit heel bijzonder om te zien.

De vlog van week 35

September week 36 9 september t/m 15 september Kralingse bos

Wat een lekker begin van de week hadden wij. We zijn samen naar het Kralingse bos gegaan. De hertjes eten gegeven, gaan wandelen en toen kwamen we uit bij de kinderboerderij. Wat was dat leuk om daar een rondje over te wandelen, de dieren te knuffelen en ze aan te spreken. We liepen een groot rondje en genoten er echt van samen, heerlijk is dat. De rest van de week verliep lekker, gewerkt, getraind, maar helaas te weinig gelezen. Te weinig gelezen terwijl er wel weer boeken binnen kwamen. Maar dat lezen kwam wel weer goed hoor.

De vlog van week 36

Augustus week 37 16 september t/m 22 september lezing Bas Meelker en Pizza

Ik begin de week weer met mijn hardlooprondje en die gaat echt lekker. Op maandag train ik in de sportschool en dinsdag wandel ik na het werk naar vrienden. Nee stil zitten is niks voor mij. Dinsdag aten we bij vrienden heerlijke zelfgemaakte roti. Het was een gezellige avond vooral met Shiva die het wel lekker vond om op me te gaan liggen. Echt een super leuke en lieve hond. Donderdagavond ga ik met mijn vader naar het Isala en luisteren we naar een lezing van Bas Meelker. Dit was echt inspirerend en we genoten terwijl we luisterden naar een gepassioneerde man. Vrijdag was het tijd voor een pizza party bij Rianne. Rianne was donderdag jarig en dat vierden we vrijdag met Pizza en cadeaus. Deze week sloot ik af met een plan. Een hardlooprondje als test waar ik sta. Dat was heerlijk om te doen. In de middag gingen we nog even naar de kerk waar een braderie was en daar scoorde ik een paar boeken.

De vlog van week 37

Fijne weken met leuke uitstapjes en gezellige avonden dat is zo lekker. Aan mijn blog werken is best wel gelukt al had ik wel wat meer willen doen mar goed dat heeft weer met tijd te maken. Zoals altijd blijf ik tijd te kort hebben maar dat maakt niet uit dat weet ik gewoon en zo komt mijn to do lijstje ook niet af lekker toch. Één ding heb ik deze maand afgezegd en dat was een lezing in het Isala met een sportfotograaf, ik had even zin om thuis te zijn gewoon lekker bij mijn vriend en niet 4 uur weg te zijn op een zaterdag. Het lezen ging niet al te best. Gelukkig heb ik wel wat boeken gelezen. Zo las ik Instaproof in 1 a 2 dagen uit. Las ik de New Adult Alleen maar jij van Mia Sheridan. Las ik wat serieuzer; Nice girls don’t get the corner office. Het is niet veel wat ik gelezen heb maar ik ben lekker actief geweest. Ik heb enorm veel gewandeld. Gewandeld voor Pokemon Go maar ook ook om herfst spulletjes te verzamelen zoals dennenappels. Een fijne maand dat was het zeker weer.

 

Hoe was jouw maand?
Geniet je ook lekker van het weer en de herfst?