weekje

My Life #22 – Flexpower – Harbour run en een weekje vrij

Oktober, van niet veel op de planning naar een toch wel volle agenda. Zo gaat het bijna altijd. De mooiste week was de week dat ik vrij was daar heb ik heerlijk van genoten en het had van mij nog veel langer mogen duren maar dat is normaal dat gevoel. Toch had deze maand ook zijn hobbels. Het gemis van twee familieleden die we alweer twee jaar moeten missen kwam weer naar boven en dat hoort er allemaal bij.

September week 38 23 sepember t/m 29 september ANWB en Flexpower

Wat een week, op een regenachtige zondag kwam ik erachter dat onze auto het niet meer deed. We hadden het licht aan laten staan in de auto en dat al sinds vrijdag avond. gelukkig ben ik lid van de ANWB dus die kwam mij helpen. Dat ging allemaal best snel. Helaas stond ik de volgende dag weer stil dit keer na het werk en sporten bij de sportschool. Wachten op de ANWB en kijken waar het aan ligt want het is niet de accu die is perfect. Het duurt even maar dan zijn we erachter een kapotte massakabel. Wat een gedoe allemaal. Gelukkig staat er de volgende dag wat leukers op de planning. Een date met Nicole. Samen met Nicole ben ik bij Flexpower geweest voor een workout en het testen van hun crème. Een erg leuke middag die we afsloten met een heerlijk etentje en de avond vloog voorbij. Ik schreef me namens Flexpower in voor de Harbour run en ontving een leuk pakketje van Uitgeverij Rainbow. Zaterdagavond ging ik op pad met mijn camera om de zonsondergang te fotograferen.

De vlog van week 38

Oktober week 39 30 september t/m 6 oktober Trainen, een pallet op mijn enkel en een kijkje bij Rianne haar huis.

In ons dorp is de kermis neergestreken waar ik natuurlijk even een kijkje neem maar heel eerlijk is het niet helemaal mijn ding. Een klein rondje eroverheen even wat doen en ik ben er klaar mee. Ik trainde deze week goed en testte mezelf goed voordat ik zondag mee kon gaan doen aan de harbour run. Bijna kon ik er niet aan mee doen want een monteur liet heel onhandig een pallet op mijn enkel vallen met een aardige klap. Nou dat was geen pretje gelukkig bleef alles goed bewegen maar echt soepeltjes ging het niet meer. Deze week nam ik ook een kijkje bij Rianne haar nieuwe huis. Echt super om te zien hoe het een heel huis aan het worden is.

De vlog van week 39

Oktober week 40 7 oktober t/m 13 oktober Harbour run en eten bij mama

Wat een fantastische week was dit. Ik liep de Harbour run, klom over, onder en door obstacles en genoot er gewoon van. Het gaf me zo’n positieve boost dat ik die woensdag hele snelle kilometers liep. Dat voelde echt wel goed. Verder deed ik deze week na het werk lekker rustig aan. Het was een lekkere week met een fijne temperatuur en donderdagavond genoot ik daar enorm van samen met mijn mama. We maakten een flinke wandeling voor we gezellig samen gingen eten. Vrijdag begon mijn week vrij en daarom besloot ik zaterdag vroeg op te staan en eindelijk de zonsopgang die ik al heel de week zag eens vast te leggen. Het was mooi om te zien en vast te leggen.

De vlog van week 40

Oktober week 41 14 oktober t/m 20 oktober week vrij

Wat een heerlijke week was dit. Zondagochtend gingen we al vroeg naar het Kralingse bos. De herten eten geven en ruim zes kilometer wandelen. We hebben een hapje gegeten bij Jofel en lekker ontspannen samen genoten. In de middag ging ik hardlopen en daar stond ik even versteld van mijn kunnen wat echt heerlijk voelde. Een week met veel activiteit; maandag sportschool, dinsdag een grote wandeling door Rotterdam langs graffiti plekken, woensdag hardlopen, fietsen, wandelen en 2 uur sporten. 2 uur want ik had opeens een lekke band en besloot dus met papa mee te trainen toen ik klaar was zodat ik weer met hem mee kon rijden om mijn fiets op te pikken. Donderdag was er niet veel tijd om te ontspannen want mama en ik gingen fietsen naar Schoonhoven. We hebben bijna 50 kilometer gefietst tegenwind heen maar gelukkig geen tegenwind terug. Het was een super leuke dag. Vrijdag even niks en zaterdag kwam Beer.

De vlog van week 41

Oktober week 42 21 oktober t/m 27 oktober weer werken en een super mooie canvas

Het werken begon weer en dan is het weer even rustig op andere vlakken. Ik moet dan weer even in een ritme komen. Van hardlopen nam ik even een paar dagen pauze om even de rust te creëren maar de sportschool sloeg ik niet over, helemaal niet actief zijn is niet mijn ding. Ik kreeg een mooi pakket binnen van de foto fabriek een canvas met Rianne en mij erop. Hij is echt prachtig geworden. Het is ook de week dat we vier katten in huis hebben een drukke boel met vier rode monsters.

De vlog van week 42

Fijne weken met hier en daar een hobbel of bobbel maar dat hoort erbij. Het waren nog zonnige en soms best warme dagen die we hebben gehad in de maand oktober. Ik heb leuke uitstapjes en gezellige avonden gehad en dat is zo lekker. Alles was best eenvoudig wat ik gedaan heb maar je hebt niet veel nodig om het fijn en leuk te hebben. In mijn week vrij hoopte ik wat meer te lezen maar ik had te veel plannen en een korte concentratie boog dus dan is lezen wat lastig maar ik heb aardig wat boeken gelezen. Ik las Perfecte moeder, Notenkraker, Grenzeloos, Truth or dance, Bouquet 4000 en een aantal ander soort boeken, Doe elke dag iets aardigs, Boost en het Herinneringsboek.

Hoe was jouw maand?