heide

My life #23 Van een lezing tot wandelen op de heide

November, een maand met een super leuke lezing, fijne wandelingen maar ook een spannende afspraak in het ziekenhuis. Ik deel de hoogte en dieptepunten van de afgelopen maand. Gelukkig weinig dieptepunten, het was een rustige maand en dat was wel even nodig.

Oktober week 43 28 oktober t/m 3 november Lezing Kyle Meyr en paddestoelen daar wordt ik gelukkig van

De wintertijd ging in . Ik rekte het wakker worden maar echt lang lukte dat niet. Beneden was iedereen al wakker en klaar om een film te kijken. Dus de nieuwe week begonnen we met A*X*L een leuke zondagse film. Erna was het tijd om te gaan hardlopen en genieten van draadjesvlees. Met de wintertijd was het gelijk een stuk kouder en natter. Het was te merken aan de files. 20 minuten naar huis werden 80 minuten. Ik melde me aan voor de Light run van de Rotterdam Running Crew en schreef me in voor de Fun run by night van Decathlon. Na ruim 1,5 week mocht ik eindelijk Dibby knuffelen en nu moet ik haar heel vaak knuffelen. Wat ik helemaal niet erg vind. Een fijne run op vrijdagavond om het weekend in te luiden. Zaterdag ging ik naar het Isala voor een lezing van Kyle Meyr, adventure fotograaf. Inspirerend en erg leuk om naar te luisteren. Rianne had haar eerste week op haar nieuwe werk, dus ging ik gelijk even langs en ze doet het heel goed. In de middag nog met mijn ouders naar het Loetbos en daar vonden we rood met witte stippen, yeah! Een fijne week was dit.

De vlog van week 43

November week 44 4 november t/m 10 november Pokemon community day

Zondag half 11 het is koud maar een mini zonnetje schijnt en ik ga hardlopen. 5 km op de planning. De laatste 400 meter is zwaar en dan ga ik opeens nog 1 km verder. 6 km op de teller echt lekker en zo apart 400 meter zwaar en dan hoppa ga je weer lekker. 39:22 mooie tijd. Maandag sporten en erna een lekker bordje rijst, kip en broccoli wat voor me klaar staat. Woensdag weer richting de sportschool waar ik echt lekker bezig ben geweest. Bij thuiskomst stond er dit keer een bord pasta klaar. Van Marjon van Anita Nederland kreeg ik een leuke uitnodiging voor later deze maand. Namelijk een bouncing bootcamp workout en ik kan gewoon whoo! Donderdag was echt een kattenavond. Ze zijn zo gewend dat ze allemaal bij me lagen, een rijk gevoel. Vrijdag weer een vrijdagavond rondje hardlopen 5x 500 m interval met 500 m rust. Lekker in alle stilte door de weilanden. Zaterdag even Pokemon community day gedaan en verder lekker binnen met een boek want buiten was het druilerig.

De vlog van week 44

November week 45 11 november t/m 16 november Dibby naar huis en een LP hoes maken

De laatste dag dat Dibby hier was was de zondag maar haar naar huis krijgen was enorm lastig. Eerst hardlopen, nou dat ging ook al niet top, mijn bovenbenen protesteeerden al na een halve kilometer. Toch 2 km tot ik 1 km ging wandelen, totaal toch 6 km gelopen en Dibby in de avond naar huis in haar mandje. Op het werk waren het drukke dagen maar hadden we een hele leuke opdracht voor een LP hoes te maken. Dit was echt leuk om te doen, de hoes printen, de rillen maken voor de hoes en hem in elkaar zetten.

De vlog van week 45

November week 46 17 november t/m 24 november Glow Eindhoven en de Strabrechtse heide

Op naar Eindhoven! Samen met mijn ouders en zus reden we zaterdagavond richting Geldrop. Hier lieten we in het NH hotel onze spullen achter en gingen we naar Eindhoven. Eindhoven waar dat weekend Glow was en waar Eveline op ons wachtte om samen de route te wandelen. Heerlijk dat ze er weer bij was en het klikt zo lekker met allemaal. We hebben de mooie route van Glow gewandeld en twee keer de show van de kerk gezien. De volgende morgen door de McDrive wandelen voor ontbijt, zwemmen, sauna en erna wandelen over de Strabrechtse heide. En weer op naar huis en slapen in de auto. Wat was ik moe. Thuis weer een gezellige avond met mijn mannen gehad als vanouds met zijn 3e gegeten, gekletst en tv gekeken. Het was fijn dat onze vriend er weer was want deze avondjes heb ik wel gemist nu hij zo ver weg woont. De week was druk, ik was moe en ik besloot verstandig te zijn en cancelde de Rotterdam Running Crew run en de Decathlon run. Niet leuk maar wel verstandig wat rust in bouwen. Aan het einde van de week moest ik naar de Neuroloog en wat daar verteld werd hield me enorm bezig.

De vlog van week 46

De weken vlogen weer voorbij. De werkdagen vlogen voorbij en ook de weekenden waren poef voorbij. Ik was erg moe de afgelopen maand. Is het de wintertijd, is het de herfst, is het een combinatie van vele factoren. Ik weet het niet maar ik neem goed mijn rust waar nodig want als je moe bent moet je de rust nemen. Ik las Me Myself and I, Gras, Concentratie, Serious Sport Addict, Zoals verwacht loopt alles anders en een ander soort boek, Het grote strijkkralenboek.

Hoe was jouw maand?