My life #24

My life #24

December, de maand van de kerstlichtjes, de donkere avonden en de gezellige avonden thuis. Het was een toffe maand met een workout bij Bounz, Pokemon Let’s go Pikachu, veel lezen en mijn bezoek aan Nicole.

November week 47 25 november t/m 1 december Bounz workout met de Anita meisjes

25 november was een dag waar ik enorm veel zin in had. Een ritje naar Amsterdam en dan bounz bounz; trampolinespringen met de Anitameisjes. Het hele avontuur kan je in een aparte blog lezen. Van een avond met deze meiden krijg ik altijd veel energie, heerlijk is dat. Maandag had ik een vrije dag en ben ik heerlijk creatief geweest voor twee verjaardagskaarten. Deze maandag was namelijk mijn moeder jarig en twee dagen later mijn schoonmoeder. Op een dinsdag moest ik naar het ziekenhuis voor een CT scan en was ik lekker actief in de sportschool maar ook zeker met hardlopen.

De vlog van week 47

December week 48 2 december t/m 8 december Enorm veel lezen en Pokemon Let’s go Pikachu

Pikachu

Dit was een heerlijke ontspannen weel waarin ik heel veel boeken las. Hierdoor bereikte ik mijn leesdoel voor 2018. 52 boeken werden afgevinkt. Best veel elke week een boek, zeker als je weet dat er ook dagen waren dat ik niet gelezen heb en over sommige boeken langer dan een week heb gedaan. Ik zat en zit in de perfecte flow. Ik speel al heel lang Pokemon Go en nu heb ik ook Pokemon let’s go pikachu voor de switch en ben ik druk bezig geweest om te kijken hoe het precies werkt. Tot nu toe een hele leuke game. Op een vrijdagavond kwam Rianne gezellig langs na weken, even wennen dat ze een nieuwe baan heeft, ons ritme is ook anders. Ze kon weer even knuffelen met Mevrouw Mieps en Donder en wij konden een beetje bijkletsen.

De vlog van week 48

December week 49 9 december t/m 15 december foute kersttruien dag, kou en trainen

Deze week las ik wat minder boeken de reden was dat het boek wat ik las een stuk serieuzer was en dan neem ik de tijd voor om het te lezen. Een serieuzer boek lees ik niet honderd bladzijdes per dag vaak maar kleine stukjes. Ik trainde deze week echt fijn. In het ziekenhuis kreeg ik de uitslag van de TC scan en wat de arts dacht dat er met mijn arm zou zijn is het niet. Dat was even balen want nog geen diagnose maar gelijk moest de knop om en dat heb ik gedaan. Ik heb de knop om gezet en dat was zo fijn dat ik meer dan een uur aan het trainen was in de sportschool. Niet als een gek hoor maar mee focus en beter bezig kunnen zijn. Op vrijdag was het foute kersttruien dag op het werk en kreeg ik mijn kerstpakket mee.

De vlog van week 49

December week 50 16 december t/m 22 december kerstboom optuigen, trainen en naar Nicole

Een vrije week en dan vliegt de tijd. Ik rende een rondje van 7 km geinspireerd door de Anitameisjes. Eigenlijk zou ik met hun meelopen maar het leek mij geen goed plan. Wanneer de sneeuw hier bijna weg was ben ik naar buiten gegaan. Ik dacht 3 tot 5 km maar het werd een rondje van 7 km aan één stuk. Te lekker was dat. Ik ging twee keer naar de sportschool en beide keren zo gefocust dat ik meer dan een uur bezig was. Samen met mijn moeder heb ik bij haar de kerstboom opgetuigd. Helaas ook een nadeel deze week want mijn kat vond mijn been een lekke hapje. Maar het bleef een leuke week want ik ging naar Nicole om haar verjaardag te vieren en te hardlopen. Wat een mooie omgeving en wat hebben we lekker gegeten. De rest van de week rustig aan gedaan, nog even langs het ziekenhuis voor een MRI kan ik ook weer afvinken. Verder lekker lezen en bezig geweest.

De vlog van week 50

De laatste weken van het jaar. Minder werkdagen deze maand maar alsnog vlogen de dagen voorbij. Betekend alleen maar dat ik het naar mijn zin heb en de meeste tijd leuke dingen aan het doen ben of gewoon aan het relaxen met een boek. Ik las de eerste dagen van de maand het ene boek na het andere maar daarna werd het wat rustiger door een serieuzer boek. In mijn week vrij kwam ik bijna niet aan lezen toe voor mijn gevoel maar natuurlijk heb ik toen ook een boek gelezen. Ik las Poezen handleiding voor bazen, Een onverwachte kerst van Nathalie Cox, Work hard play hard van Danique Bossers, Een gedroomd einde van Susanne Koster, Het verhaal van de sneeuwman van Michael Morpurgo, Anders denken, anders voelen, anders doen van Sabine Hess en Voetbal stelt niets voor van Geert Vermeir.

Hoe was jouw maand?