My life  #25

My life #25

In dit overzicht komt er nog een klein beetje 2018 in voor. De laatste week van december met kerst en oud en nieuw. En dan snel verder in het nieuwe jaar 2019. We gaan lekker verder waar we gebleven zijn en proberen nog meer te genieten van alles. Het is belangrijk om van alles te genieten, kleine en grote dingen. Deze maand had veel geniet momentjes.

December week 51 23 december t/m 29 december Kerst, boekenkast en hardlopen

Het was kerst en dat betekend een hoop eten. Kerstavond bij mijn schoonouders, eerste kerstavond bij mijn ouders en tweede kerstdag lekker met ons gezinnetje thuis. Gelukkig ben ik rond deze dagen lekker actief geweest. Als ik dat niet had gedaan had je me kunnen rollen. Zondag ben ik wezen hardlopen, maandag ging ik naar de sportschool, donderdag weer de spotschool en zaterdag weer hardlopen. O en laat ik onze verbouwing niet vergeten dat was ook aardig wat gesjouw. Dat verbouwen deden we op tweede kerstdag een rommel dat we aan het maken waren maar een goed begin van een verbouwing. Deze week telde twee werkdagen maar die voelden helemaal niet zo gelukkig. Het was heel relaxt om deze twee dagen te werken.

De vlog van week 51

December/januari week 1 30 december t/m 5 januari Happy new year

Het nieuwe jaar is begonnen en dat heb ik gevierd in Rotterdam. We waren met vrienden in een appartement op Blaak en dat was echt heel gezellig. We hadden prachtig uitzicht op de Laurenskerk en het vuurwerk was prachtig. Één van ons had zelf prachtig vuurwerk en een ander stel had echt vuurwerk wat niet normaal was zo mooi. Genoten ervan. Het nieuwe jaar begon ik heel rustig maar op donderdag, vrijdag en zaterdag was ik weer lekker actief. Actief in de sportschool, met hardlopen en de bodyhoop. Lezen was iets wat ik elke dag deed en ik heb al 6 boeken uitgelezen, noem het maar boekjes.Het waren namelijk erg dunne boekjes

De vlog van week 1

Januari week 2 6 januari t/m 12 januari 8 km op een vrijdagavond

Het was een drukke werkweek want een heel deel van de week stond ik er grotendeels alleen voor op het werk mijn collega was ziek. Hij is de persoon die alles voor mij afmaakt zoals snijden, rillen of de hele opdracht als ik al genoeg te doen heb. Hij doet ook de opdrachten waar ik gewoon geen zin in heb, heerlijk is dat maar nu stond ik er grotendeels alleen voor. Ik genoot wel van mijn trainingen en leesmomenten. Elke dag lees ik een stukje het liefst een aantal hoofdstukken maar al is het maar tien bladzijdes het is iets. Deze week ontving ik ook heel wat pakketjes van Uitgeverij Boekerij en verbaasde ik mezelf met een 8 km run op vrijdagavond. Die 8 km run had ik totaal niet verwacht en daarover kunnen jullie in mijn kilometers maken 25 meer lezen.

De vlog van week 2

Januari week 3 13 januari t/m 19 januari Mega verwend dus pakketjes uitpakken

Deze week ben ik mega verwend door merken die mij pakketjes hebben gestuurd. Zo kreeg ik van Aspire 24 blikjes drinken! Ze hadden mijn post gelezen over dat ik geen cola meer drink en stuurden me een berichtje over hun drinken en dat ik het mocht proberen. Ik vind dat zo bijzonder en ik had geen idee dat ze zo veel gingen opsturen. Van Aftershokz kreeg ik de Trekz Air koptelefoon. Binnenkort ga ik daar een uitgebreide post over schrijven. Uitgeverij Boekerij en Xander stuurden me allebei een boek. Verder heb ik lekker getraind deze week en was het enorm koud aan het worden. Mijn training van vrijdagavond was zo koud dat mijn spieren dat de volgende dag goed voelde.

De vlog van week 3

Januari week 4 20 januari t/m 26 januari glad, sneeuw en regen

Deze week was het glad, viel er sneeuw en regen. We hebben alles gehad. Op zondag was het hier best wel glad en koos ik niet te gaan hardlopen maar wandelen met mijn ouders in het loetbos. Heerlijke blauwe lucht en een frisse buitenlucht. Op dinsdag begon het in de ochtend te sneeuwen en het bleef maar sneeuwen. Een hele laag sneeuw viel er maar gelukkig kon ik nog makkelijk naar huis rijden. Woensdag wilde ik graag hardlopen maar was te bang voor glijpartijen dus werd het vrijdag door de regen. De eerste stap naar buiten is altijd lastig maar erna is het zo lekker. Ik heb deze week heerlijk getraind, een super leuk pakketje van Uitgeverij Boekerij ontvangen en mezelf een boek cadeau gedaan.

De vlog van week 4

Deze maand wilde ik lekker veel lezen, 8 km hardlopen en twee keer in de week hardlopen. De 8 km heb ik twee keer aangetikt. Het twee keer in de week hardlopen heeft door de weersomstandigheden een knik in de kabel gehad maar beter veilig dan vallen. Ik las Vulpen van Heleen van Royen, Sabine van Heleen van Royen, Mannenwerk van Yvonne Kroonenberg, De perfecte partner van Esther Verhoef, Torticollis van Jan Siebelink, De mensen die weggingen van Nicci French, IJskoud van Suzanne Vermeer, Onder de sterren van Montpellier van Marina Folkers, The Bullet Journal methode van Ryder Carrol, Nooit meer bananen van Job Pennekamp en Trainen als een topatleet van Annemerel de Jongh. Ik wilde deze maand aandacht besteden aan de cursus van Kamera express maar dat is niet gelukt wie weet volgende maand.

Hoe was jouw maand?