anitameisjes

My life #26

Februari betekend de anitameisjes weer zien en dat is altijd veel pret. Ik kon dus ook niet wachten tot het zaterdag 16 februari was. Toch waren er eerst wat andere dingen die gevierd moesten worden. 13 jaar samen bijvoorbeeld daar moet je wel even bij stil staan samen. Daarnaast rustige weken maar ook weer erg druk.

Januari/Februari week 5 27 januari t/m 2 februari Trainen, een open dag en 13 jaar samen

Ik begon de week met een flinke run op zondag van 8 km. Won Feyenoord van Ajax met 6-2 en geniet ik van Robin van Persie, wat een positiviteit. Daarnaast trainde ik lekker in de sportschool, het trainen daar gaat echt lekker. Ik mis zeker Rianne wel maar ik verbaas me wel hoe mijn motivatie blijft om te gaan ondanks dat ik alleen ga nu. Een kleine tegenslag deze week door iets wat in mijn lichaam niet helemaal goed ging en ik daardoor met een allergische reactie voor drie uurtjes in het ziekenhuis lag. Hierdoor liepen een paar dagen een beetje anders maar voelde ik me langzaam weer beter worden. Met mijn vriend ging ik op mijn vader zijn werk kijken tijdens de open dag. Super leuk om te zien wat hij daar allemaal doet en zeker voor mijn vriend aangezien die geen idee had over machines en dergelijke. Zaterdag vierden wij dat we 13 jaar samen zijn. Eerst wilden we uit eten maar uiteindelijk aten we lekker thuis. Op 1 februari begon ik met mijn dertig dagen challenge om elke dag 10.000 stappen te halen en dat werd nog best een uitdaging.

De vlog van week 5

Februari week 6 3 februari t/m 9 februari Een rustige week

Een rustige week waarin ik Je moet bijna niks uit las, begon in Houden van dingen die niet perfect zijn en Meisjesmagneet. Had ik twee lekkere trainingen van 5 km en trainde ik in de sportschool. Verder gebeurde er deze week niet veel en dat gebeurt ook wel eens. Ik haalde wel heel de week mijn stappen doel maar soms moest ik daarvoor wel een extra blokje om. Wat dan wel leuk is om te zien dat de natuur weer tot leven komt.

De vlog van week 6

Februari week 7 10 februari t/m 9 februari 16 februari Aquanitabootcamp

Naar deze week keek ik echt al lang uit. Niet naar de werkweek maar naar de zaterdag. Natuurlijk moest er eerst gewerkt worden en eigenlijk ging de werkweek weer lekker snel voorbij. Goede sfeer, gezelligheid en genoeg te doen maakt het een stuk makkelijker dan een saaie week met geen gezelligheid. Toen het eindelijk weekend was ging ik eerst een rondje hardlopen met de zonsondergang en dat was echt genieten. Daarna naar Rianne, even kijken bij haar nieuwe huis, naar mijn ouders en weer naar huis. Zaterdagochtend reed ik naar Linda en vanuit daar gingen we naar Brummen voor het Aquanitabootcamp, door om een hapje te eten in Brummen en daarna naar Wierden met Nicole voor een sleep over. De Aquanitabootcamp was zo tof, ik schreef er een aparte blog over.

De vlog van week 7

Februari week 8 17 februari t/m 23 februari Hardlopen op de Sallandse heuvelrug

Mijn week begon in Wierden bij Nicole. Nicole en ik hadden toen we wisten van het event in Brummen direct er een heel weekend van gemaakt. Natuurlijk gingen we hardlopen en wel heel speciaal bij sunrise. Binnenkort hier meer over want ik vind het wel leuk om deze run apart te beschrijven en laten zien hoe hij was. Maandag stond ik na de workout van zaterdag en de run van zondag wel op met spierpijn maar trainde ik in de avond gewoon in de sportschool. Dinsdag was een drukke hectische dag, Woensdag was het weer tijd om te trainen maar donderdag en vrijdag was het tijd voor rust en op vrijdag 11 uur slapen. Zaterdag had ik daardoor weer genoeg energie om te hardlopen, heerlijk in de zon. Heel de dag was een prachtige warme dag.

De vlog van week 8

Door alle leuke dingen of drukke dagen heb ik minder gelezen dan gehoopt. Toch heb ik elke dag gelezen wat ik graag wil. Al is het maar een bladzijde, lezen is lezen. Ik wilde de volgende boeken lezen; Aiki van Jean Phillippe Desbordes, De meisjesmagneet van Jackie van Laren, Houden van dingen die niet perfect zijn van Haemin Sunim en Jij ik alles van Cahterine Isaac. Jij ik alles ben ik in begonnen maar ik weet niet of ik het red hem uit te lezen de rest is gelezen en een extra boek namelijk; Je moet bijna niks van Lianne Keemink en las ik Trainen als een topatleet uit van Annemerel de Jongh

Hoe was jouw maand?