My life #27

My life #27

Maart gaf ons heerlijke dagen. De zonnige dagen zorgde dat wij twee keer in één week in het Kralingse bos kwamen. Na het heerlijke weer was het helaas ook tijd voor enorm veel regen en wind. Het hoort erbij maar geef mij maar de lente met de zon en de warmte die in de lucht hangt waardoor je met een trui naar buiten kan. Van hardlopen tot relaxen en van verhuizen tot gekkigheid met karretjes het kwam allemaal voorbij deze maand.

Februari week 9 24 februari t/m 2 maart Twee keer naar het Kralingse bos

Deze week genoot ik op zondag van het heerlijke weer, ik ging in de ochtend vroeg hardlopen. Net nadat de zon was opgekomen liep ik over de dijk en genoot ik van het prachtige uitzicht. Eenmaal thuis was het douchen wat eten en op naar Rotterdam. Een wandeling samen door het Kralingse bos. De herten eten geven en langs de kinderboerderij even samen genieten. Op een maandag was het nog steeds zo prachtig en genoot ik van een wandeling door het dorp. Woensdag en vrijdag trainde ik in de sportschool en donderdag was het een regenrun die ik deed. Toch kan ik daarvan genieten van regen tijdens het hardlopen. Raar he dat ik het niks vind die regen tijdens wandelen maar met hardlopen maakt het me niet zo veel uit. Op een zaterdag gingen we weer wandelen door het Kralingse bos nog voor de regen uitbarstte en wij al lekker thuis waren.

De vlog van week 9

Maart week 10 3 maart t/m 9 maart Een nieuw bureau

Op zondag loop ik 10,55 km, een kwart marathon. Na alle trainingen de afgelopen weken is het na de kwart marathon een rust week en dat betekend weinig trainen, veel slapen en dat kwam mooi uit want daar was ik aan toe. Me eraan over geven ging dan ook gemakkelijk. Ik trainde wel één keer in de sportschool maar echt intensief was het niet. Ik genoot even van wat rust en dat er dan nog heel veel mooie en leuke boeken op me te wachten liggen is dan alleen maar fijn. Deze week kwamen er ook mooie boeken binnen, zelfs een verrassing met een lollie erbij. De leukste dag was zaterdag. Mijn vader kwam ons bureau installeren. We zijn er echt heel blij mee een op maat gemaakt bureau door mijn vader en al onze wensen zijn vervult. Samen hebben we hem in elkaar gezet, We worden heel gelukkig als we ernaar kijken en ik zit veel meer achter het bureau.

De vlog van week 10

Maart week 11 10 maart t/m 16 maart Een snelle 5 km

Na een rustige week is het tijd om weer actief te worden. Helaas werkt het weer totaal niet mee. De wind en de regen houden me gelukkig niet tegen maar leuk is anders. Naast hardlopen en de sportschool komt ook de bodyhoop weer van zijn plek en mijn matje op de grond voor wat workouts. De vrijdag maak ik een mooie run waar ik de kilometers mooi opbouw en afbouw in snelheid. Ik voelde het heel mooi aan en dat is echt wel een wonder want meestal voel ik het niet zo goed aan. Ik zat met mijn hoofd verder in een heerlijk boek Molly & het kattencafe en ging bij Rianne haar nieuwe huis kijken.

De vlog van week 11

Maart week 12 17 maart t/m 23 maart Gekkigheid met karretjes

De zondag begint met een rondje hardlopen maar eindigt met lol in de Ikea met een karretje. Rianne en ik hadden lol in de ikea want het is toch leuk om een beetje te spelen wanneer je in de rijen zoekt naar je producten. Eenmaal thuis nog een kast in elkaar gezet en natuurlijk ging dat niet één twee drie zo gemakkelijk. Maandag was ik vrij voor een onderzoek in het ziekenhuis voor mijn allergie en daardoor kon ik vroeg trainen in de sportschool. Ik deed mee met het sixpack half uurtje en dat heb ik geweten de twee dagen erna. Donderdag voelde ik nog mijn spieren, gelukkig was het toen tijd voor mijn armen en vrijdag voor mijn benen. Tijdens het hardlopen voelde ik zeker wat ik getraind had. Lekker hoor spierpijn. Op donderdag nog even Rianne geholpen en natuurlijk was ook daar weer lol met een karretje. Zaterdagochtend weer hardlopen en bij Rianne kabels trekken. Lekker druk bezig.

De vlog van week 12

Een mooie maand al mogen de zonnigere dagen zeker gaan komen. Ik kan daar enorm van genieten die zon en ben zo veel energieker dus kom maar door. Op de planning stond veel opruimen en hoog bovenaan de kledingkast. Helaas is dit niet gebeurt maar het komt zeker vanzelf wel binnenkort. De boeken die ik afgelopen maand las; Jij, ik alles van Cahterine Isaac, Molly & het kattencafe van Melissa Daley en Nee heb je van Charlotte De Monchy. Ik ben nog in twee boeken begonnen en wie weet lees ik deze nog deze week uit.

Hoe was jouw maand?