april

My life #28

April was de maand waar ik al een heel jaar naar uit keek en nu het voorbij is weet ik dat volgend jaar April weer heel gaaf gaat worden. Mooi dat je al plannen hebt voor over een jaar terwijl de dag nog geen eens begonnen is waar het om gaat.

Maart week 13 24 maart t/m 31 maart Vooral bezig met verhuizen

Naast werken heb ik Rianne geholpen met verhuizen. Dozen van zolder halen, bedden uit elkaar en weer in elkaar. Bureau in elkaar zetten en de grote dingen verhuizen. Allemaal heel leuk maar ook vermoeiend en een training op zich. Hardlopend achter de auto met spullen aan om te voorkomen dat er iets uit glijd. Dat moet een mooi gezicht zijn gewest. Door al deze activiteit ben ik 1x maar naar de sportschool gegaan. Dit keer wel heel logisch want de armen werden al genoeg getraind. Wel ben ik twee keer gaan hardlopen maar op een zondag ging het niet zo soepel. vrijdag maakte ik dat helemaal goed. Gelukkig bestaan er na slechte runs ook goede runs.

De vlog van week 13

April week 14 1 april t/m 7 april kwart marathon Rotterdam

Deze week stond in het teken van De kwart marathon van Rotterdam. Al dat verhuizen was niet goed voor mijn benen want een week voor de kwart marathon had ik echt hele zware benen maar goed een week voor een evenement hoort het slecht te gaan toch. Ik kreeg deze week leuke pakketjes binnen, het boek The fittest you en een pakketje van Flexpower met een persoonlijk kaartje voor de kwart marathon. De dag voor de kwart marathon heb ik met Rianne nog even de tuin leeggehaald maar waren we wel verstandig om op tijd te stoppen en te rusten. Samen met Nicole ben ik naar Rotterdam gegaan om naar de expo te gaan en ons startnummer op te halen. Daarna bij Rianne eten en slapen en op zondag mochten we eindelijk starten met de kwart marathon. Waar ik een parcours PR liep.

De vlog van week 14

April week 15 8 april t/m 13 april de week na de kwart marathon

De week na de kwart marathon ben ik lekker gemotiveerd en pak ik lekker gelijk de trainingen op, wandelen, sportschool, hardlopen, bodyhoop full focus verder. Het terrein bij de surfplas is open en daar neem ik natuurlijk een kijkje wat ze allemaal gemaakt hebben. Echt super leuk om daar te kunnen trainen. Het leuke nieuws van deze week is; De muddy angel run waar we met de Anita meiden aan mee gaan doen. We gaan mee doen in Amsterdam en Eindhoven. Wil jij ook meedoen dan kan dat met 25% korting want die mogen wij je geven, stuur me even een berichtje als je dat wilt. Daarnaast was het ook lekker veel rusten zoals je hierboven ziet met twee katten tegen me aan.

De vlog van week 15

April week 16 14 april t/m 20 april Lekker trainen en Flexpower event

Naast werken en trainen genoot ik van lekkere rondjes wandelen in de lentezon. Prachtige bloesembomen sierden het dorp. Het hele dorp stond er vol mee en dat was dus echt genieten. Waar ik deze week naar uit keek was het Event van Flexpower. Het was jammer dat Nicole er niet bij kon zijn want anders hadden we erna nog lekker lang kunnen kletsen in het echt maar gelukkig zie ik haar snel weer. Het event was erg leuk en goed georganiseerd. Vanaf nu mag ik mij Flexpower influencer noemen en dat vind ik heel bijzonder dat ik daarbij hoor. Heel dankbaar voor deze mooie kans. Bij het influencer zijn zitten ook een paar events en daar ga ik binnenkort meer over vertellen.

De vlog van week 16

April week 17 21 april t/m 27 april Trainen en Koningsdag

Pasen, daar begint de week mee. Op zondag ga ik hardlopen en daarna met mijn vriend wandelen in het kralingse bos en thuis zet ik een paaslunch voor ons neer. Meer pasen wordt het niet bij ons want we doen er verder niks aan. De volgende dag zijn we lekker vrij en het is prachtig weer dus daar genieten we wel van. De rest van de week moet ik werken en het weer wordt weer minder. Helaas op Koningsdag ook geen stralend weer. Dit maakt het minder leuk en druk op de rommelmarkten. We hobbelen over drie rommelmarkten, eten een tompouce bij mijn schoonouders waar we kijken naar Koningsdag op tv en dan gaan we naar huis. Ik besluit om met mijn moeder de puzzeltocht in Lekkerkerk te doen, erg gezellig en we houden het droog. Een geslaagde Koningsdag ondanks de kou.

De vlog van week 17

 

De vele zonnige dagen waren heerlijk, dat het dan opeens zo koud weer wordt daar ben ik niet meer op ingesteld. Dan moet ik echt even schakelen, vooral om te gaan trainen terwijl ik de week ervoor bijna niks aan heb. Na Rotterdam ontstaan er ideeën, plannen, zijn er inspirerende gesprekken maar de komende maanden gaan er pas puntjes op de i gezet worden. April is voorbij gevlogen en ik heb ervan genoten.

Hoe was jouw maand?