topper

My life #29

Uit mijn comfortzone ging ik de afgelopen maand. Niet verwacht dat ik dat zo leuk zou vinden. Ik heb het natuurlijk over de Muddy Angel Run. Dat was wel de topper van de maand. Toch heb ik natuurlijk meer beleefde dus ik blik even terug op de afgelopen weken.

April week 18 28 april t/m 4 mei Een onverwachte 10 km

De week begon heel onverwachts met een 10 km rondje. Deze afstand stond niet op de planning. 5 km was het plan maar het was zo lekker en mooi buiten, de eerste kilometer liep ik al lekker te genieten. Dus bedacht ik om een lusje te maken zodat ik bij 5 km kon kijken hoe vaak ik er een kilometer bij ging doen. Zo ging zo lekker dat ik het 5 keer gedaan heb. Zo kwam ik op 10 km uit. De rest van de week bestond uit werken, rusten, trainen, lezen in Leugens & Lattes en ideeën uitwerken. op 1 mei was ik 12,5 jaar in dienst, wat gaat de tijd snel!

De vlog van week 18

Mei week 19 5 mei t/m 11 mei – Nieuwe hardloopschoenen en een tof pakketje van Anita active

Voor mijn 12,5 jaar in dienst kreeg ik een mooie bos bloemen en een cadeaubon. Super leuk om iets te ontvangen voor heel wat jaren dienstverband. De hele week was ik weer lekker actief, het weer was me elke keer goed gegund en dan geniet ik extra ervan. Op zaterdag liep ik een extra rondje wat niet de bedoeling was maar wel echt fijn. Waarom liep ik een extra rondje? Ik heb nieuwe schoenen gekocht voor het hardlopen. Dat was hoog tijd en ze zijn echt fijn en mooi. Super blij mee. Het andere leuke was een pakketje van Anita Active. Samen met Rianne heb ik hem uitgepakt aangezien hij voor ons beide was. We kregen onze outfit voor de Muddy Angel Run en die gingen we gelijk even passen. Echt super leuk! Zaterdag avond zijn we heerlijk sushi gaan eten met een groep vrienden en nog een drankje gaan doen in de stad.

De vlog van week 19

Mei week 20 12 mei t/m 18 mei Muddy Angel Run

Hoogtepuntje van de week dat was toch zeker de Muddy Angel Run. Hierover heb ik al een aparte blog geschreven dus dat ga ik hier niet uitgebreid doen. Het was een lekkere week waarin ik op vrijdag een dag vrij nam. Die dag ging ik met mijn vriend lekker op pad. Wandelen in het Kralingse bos, een tosti eten, snuffelen in de kringloopwinkel en samen de auto opruimen en schoonmaken. Een heerlijke vrije dag. Met Rianne ging ik naar de Muddy Angel Run op zaterdag. Op de weg terug kozen we om een tussenstop te maken. Die tussenstop had ik al ekozen toen we vertrokken. Verstopt naast de snelweg zit een mooi gebied met water, strandje en een heel fijn restaurant. We zijn daar gaan zitten en hebben genoten van een gebakje en een schaal nacho’s. Het was genieten in het zonnetje. Leuk ook om niet alleen zo’n eind te rijden voor een run maar ook even ergens te genieten en na kletsen. Ik vond Ri echt een Topper, het was lang geleden dat ze met me mee deed aan zo’n event en nog nooit had ze een obstacle run gedaan laat staan één met modder.

De vlog van week 20

Mei week 21 19 mei t/m 25 mei Run for Kika

topper

Een dag na de Muddy Angel Run en heel veel douches stond ik zondag alweer klaar voor het volgende event; Run for Kika. Run for Kika kon niet tippen aan de Topper de dag ervoor maar was ook enorm tof. Hiervan heb ik een apart verslag geschreven. Het was super tof en een leuke middag met Simone en Daphne. Deze week ontving ik allemaal leuke pakketjes van Uitgeverij BBNC. Later zal ik jullie hierover uitgebreid informeren maar in de vlog zie je ze al kort. De rest van de week was niet heel bijzonder. Ik werkte vier dagen en zorgde samen met mijn collega dat aan het einde van de week alles redelijk klaar was. De leukste opdracht was een lp hoes maken, Zo kon ik lekker aan mijn vrije week beginnen en bleef er voor hem niet heel veel liggen. Met Rianne ging ik nog naar een shop party bij een vriendin en dat was zeker leuk en gezellig.

De vlog van week 21

Het was echt een leuke maand met in één weekend twee events waar ik zo van genoten heb. Het lezen ging niet altijd zo vlot terwijl ik echt heerlijk boeken had om te lezen. SOms is de energie wat op en juist als je dan relaxt gaat lezen val je in slaap en dan zit er niks anders op dan toegeven en de rust pakken.

Hoe was jouw maand?
Wat was voor jouw de topper van de maand?