opruimen

My life #3

In My life neem ik je mee in de afgelopen maand. Dingen die ik op mijn werk maak, nieuwe dingen die ik leer, plekken die ik bezoek, recepten die ik maak. De afgelopen maand was het de eerste verjaardag van Opa zonder Opa, zijn we nog steeds flink bezig met opruimen, ging ik met Rianne naar een beauty event en een hardloopwedstrijd.

Uitzicht tijdens het hardlopen

Maart week 9 – Verder met opruimen en eten bij vrienden

Vanaf het begin van het jaar ben ik al bezig met echt opruimen, dingen weggooien, uitzoeken en ruimte maken. Ik begon zelfs The minimalism game. Hier ga ik nog een update over schrijven maar de maand begon in ieder geval heel goed en gooide ik 1, 2, 3, 4 en ga zo maar door dingen weg. Van alles ging de deur uit. Zelfs de koelkast ging bijna de deur uit. Maar gelukkig hebben we hem met een klein beetje hulp kunnen maken. Hebben we geen enorm hoge rekening van Samsung maar kunnen we nog even verder met de koelkast die al vier jaar elke keer kapot gaat. Het kwam dat weekend dus goed uit dat we bij vrienden gingen eten want de koelkast was nog leeg. We hadden een hele gezellige avond met lekker eten en veel geklets.

Maart week 10 – Old skool dia’s kijken

Deze week was echt een zware week, de verjaardag van Opa kwam eraan. En wat voelde ik dat. De rest van de week verliep rustig met niks geks, gewoon werken, sporten en thuis bezig zijn. Die vrijdag 10 maart, de tranen kwamen al vroeg. Deze dag zou nooit meer hetzelfde zijn dat besef was er nu echt. Ik stopte iets eerder met werken en reed naar de begraafplaats. In mijn hand een doosje van de bakker. Onze tompouce hebben we gegeten, niet met gemak dat zeker niet maar het voelde goed het gedaan te hebben. Hierna at ik bij mijn ouders lasagne en een soesje als toetje. Toen was het tijd voor foto’s uit de oude doos. De dia projector werd neergezet. Zo ontzettend leuk om te zien de oude foto’s. Na deze dag ging het beter en voelde ik me fijner.

 

Maart week 11 – I Love Beauty Event

De werkweek vloog voorbij en dat was mooi want er stond wat leuks op de planning. Het I Love Beauty Event. Wat hebben we daar een hele leuke dag gehad. Een uitgebreid verslag van dit evenement heb ik al geschreven. Verder was het een mooie week met fijne zonsondergangen en rondjes hardlopen in de avond uurtjes.

Proosten met een soesje op het nieuwe huis

Maart week 12 – Lente, nieuw huis voor mijn zus, Logan en de Zandvoort Circuit Run

Een werkweek van vier dagen want ik nam een lang weekend vrij. Wat een timing want het werd prachtig weer. Het huis opruimen dat moest maar wachten, bloggen dan maar? Nee dat werd hem ook niet in de zon. Een rondje hardlopen en lekker met een boek en Donder in de zon. Af en toe wat opruimen maar daar hield het echt bij op. Ik genoot liever even van het moment. Het is wel echt lekker dat de Lente is begonnen. Het was een week van mooie dingen, het weer was top, Rianne heeft haar nieuwe huis gekozen, of beter gezegd het kavel, zijn we naar Logan geweest en was de Zandvoort Circuit Run in een stralend zonnetje. Van de Zandvoort Circuit Run volgt nog een verslag.

De hele maand hebben we het al druk, druk met onze nieuwe vriend. Ja wij hebben er een vriendje bij. Buiten voor de deur woont een rode kat. Hij loopt met Tijn mee naar het dorp en weer terug naar huis. Hij zit uren voor de deur, een mauwt dat hij naar binnen wil maar hij is niet van ons. Hij heeft gewoon een huis hoor maar ik snap hem wel bij ons is het heel gezellig. Donder die wordt er alleen helemaal gek van haahaha.

Een fijne maand met mooie herinneringen sluit ik af. Kleine en grote momenten, van tranen tot lachen alles is voorbij gekomen. Zo aan het einde van de maand terugblikken vind ik fijn. Even terugkijken op wat de maand allemaal gebracht heeft. Het is vaak meer dan je denkt. Blik jij wel eens terug?

Bewaren