My Life #30

My Life #30

Wat een actieve weken heb ik gehad. Een heerlijke vrije week, onverwachts een run en hardloopclinic in Rotterdam. Het waren goede weken.

Mei week 22 26 mei t/m 1 juni Een hele actieve week met een heel lang rondje hardlopen

hardloopclinic

Een weekje vrij en dan ben ik lekker actief. Waar ik dacht veel te gaan lezen ben ik meer te vinden geweest in de sportschool en in mijn hardloopschoenen dan in een boek. Zondagochtend, een stukje hardlopen. Gewoon 6 km werd 15 km met dijk op en af en de algerabrug over. Totaal niet gepland maar zo lekker en uiteindelijk killing voor de billen na de trainingen die ik die week al had gehad maar o zo lekker dat ik wel opeens zo hup 15 km kan afleggen. We zijn samen naar wat kringloopwinkels geweest echt leuk. We hebben er een cd gekocht van Jennifer Lopez lekker voor in de auto. Rianne en ik hebben een nieuw zaakje met ijs en taart uitgetest en lekker gewandeld. Verder heb ik lekker genoten van niks moet alles mag deze week.

De vlog van week 22

Juni week 23 2 juni t/m 8 juni – Code geel en vliegeren

De zondag is het prachtig weer en ben ik lekker veel op het balkon te vinden met Perfect Match. Wat een heerlijk boek is dat van Patricia Snel. De rest van de week is het veel code geel. Code geel voor wind, regen en onweer toch weet ik al mijn trainingen te doen. SOmmige wel erg laat zoals om half 11 maar het is dan zo lekker buiten. Deze week kreeg ik de mededeling dat ik namens Europe Car mee mag doen aan de Ladiesrun en dat vind ik echt enorm gaaf. Een run die ik vorig jaar heel graag wilde doen maar niet mee kon doen omdat ik al andere hele leuke plannen had. Het slechte weer had ook zijn voordelen want zaterdag stond er nog enorm veel wind zodat ik eindelijk weer eens mijn vlieger kon pakken en even wat kon vliegeren.

De vlog van week 23

Juni week 24 9 juni t/m 15 juni – Let’s get ready to rumble

Deze week heb ik lekker veel gelezen. Echt even de tijd genomen om meerdere keren een boek open te slaan. Weet je hoe heerlijk ik het vind maar vaak te weinig doe omdat ik ergens anders mee bezig ben. Of helemaal nergens mee bezig ben. Samen met mijn werkgever ging ik naar ons nieuwe pand kijken en dat was wel erg leuk, we kunnen gaan slopen. Het was een lekkere week maar ik keek zo uit naar de vrijdag wanneer ik de Anitaladies weer zou zien tijdens de kickboks clinic. Als enorme verrassing stond daar ook Wendy. Deze avond was zo leuk, wat een workout en wat een sfeer. Ik had zo goed meegedaan dat de spierpijn zaterdag al goed te voelen was. Een rondje uitwandelen ging zo moeizaam.

De vlog van week 24

Juni week 25 16 juni t/m 22 juni – Een wedstrijd en een hardloopclinic in Rotterdam

hardloopclinic

De spierpijn na de boksclinic zat er echt goed in. Zondagochtend stond ik moeizaam op. Toch was het hop hop aan de slag want vaderdag en de Ladiesrun stonden op het programma. Hoe de Ladiesrun met Nicole was lees je in een aparte blog. Wonder boven wonder liep ik de spierpijn eruit. In de avond langs mijn vader en daar lekker kunnen relaxen. De spierpijn motiveerde me ook om lekker door te trainen want alles wat nu pijn deed moet sterker worden. Ik trainde elke avond lekker door. Mijn planner vulde ik met post-its waar mijn trainingen voor de komende maanden op staan en dat gaf een heerlijk gevoel. Zaterdag had ik vanuit de Asics winkel een hardloopclinic met Robert Lathouwers. We kregen een hardloopclinic over looptechniek en die kregen we in het Euromastpark. Zeer leerzaam en erg leuke training.

De vlog van week 25

Hoe was jouw maand?
Wat was voor jouw de topper van de maand?