hitte

My Life #31

De weken vliegen echt voorbij. Zelfs de weekenden waar ik het “rustig” heb zijn binnen no-time over. Dan is het weer maandag en ben ik weer aan het werk. Gelukkig is mijn werk erg leuk al zou ik toch heel graag minder werken. De afgelopen weken zaten er veel leuke dagen bij. Ik was jarig, deed mee aan de Muddy Angel Run in Eindhoven, ging naar het Fit for summer event en ging uit eten met vrienden. De maand eindigde met enorme hitte.

Juni week 26 23 juni t/m 29 juni – Jarig en de Muddy Angel Run in Eindhoven

De week begon heel normaal met werken en trainen in de sportschool en hardlopen. Op een woensdag had ik in de avond een afspraak met mijn trainer. Een tussentijdse check-up. Ik was er ruim op tijd en dus verzon mijn trainer dat ik mee moest doen aan de circuit training. Nou dat heb ik geweten. Circuit training en daarna mijn eigen training dus ik ben bijna 2 uur bezig geweest. We hebben dit keer ook een meting gedaan en ik was best blij met de resultaten. Meten is weten want alleen gewicht zegt niet alles. Donderdag had ik een leuke bespreking op mijn werk. Ik mag een krant gaan vormgeven en opmaken. Heel benieuwd wat ik allemaal aangeleverd ga krijgen en wat ik ervan kan maken.

Vrijdag 28 juni was ik jarig en deze dag had ik vrij genomen. Ik ben een rondje gaan hardlopen, heb een heerlijk ijsje gegeten en genoten van het weer. Zaterdag was de Muddy Angel Run in Eindhoven met veel modder, hitte en plezier. Het was echt super leuk om dit met zijn alle te doen. Na de run ben ik naar Eveline gereden. Ik was nu zo dichtbij en het was heel fijn om haar en haar gezin weer te zien. Met haar zoontje en man even heerlijk gespeeld met een waterpistool en met Eef soesjes gegeten. De tijd ging veel te snel en voor mij werd het tijd verder te rijden naar WIerden. Richting Nicole en haar man. Een heerlijke bbq verder kwamen we erachter dat de Muddy Angel Run een tijdelijke herinnering had gegeven; de processierups. Jeuken! Maar het was wel top geweest.

De vlog van week 26

Juni week 27 30 juni t/m 6 juli – Summer fit festival en mijn verjaardag vieren

In Wierden was ik blijven slapen want mijn cadeau van Nicole was samen naar het Summer Fit Festival. Voor we hierheen gingen was het eerst tijd om te hardlopen. Een klein rondje door Wierden. Tijd om te ontbijten om te kleden en klaar te maken om naar het event te gaan. In de tussentijd krijg ik heel vervelend nieuws wat ik gelukkig met Nicole kan delen en verwerken. Daarna moet wel even de knop om bij mij om te kunnen genieten van de dag. Dat gaat niet zo heel makkelijk maar uiteindelijk kan ik me echt focussen op wat we gaan doen. Wat hebben we een actieve middag gehad.

Het Summer Fit Festival was top en wat het tofste was; Suppen. Wat zou ik graag een supboard willen hebben en dan hier over de surfplas peddelen. Maandag was ik vrij en kapoet. Het weekend had zijn tol geëist. Ik ging wel een pakketje halen in Krimpen aan den IJssel en dat was een pakketje met allemaal eten. Het kwam wel mooi uit dat ik even rustig aan deed want aan het einde van de week kon ik fris aan mijn nieuwe schema’s beginnen. Een nieuw schema voor het hardlopen en de sportschool. Zaterdag vierde ik mijn verjaardag voor een klein groepje en aten we heerlijke gebakjes en macarons.

De vlog van week 27

Juli week 28 7 juli t/m 13 juli – Crazy plan

De zondag begonnen we met een wandeling in het Kralingse bos, de hertjes eten geven, langs de kinderboerderij, perfect begin van de dag. Mijn rondje hardlopen deed ik erna voordat we naar de finale van het WK vrouwenvoetbal keken. Van Flexpower kreeg ik weer een fijn pakketje. Dit keer allemaal mini tubes, handig om mee te nemen. Naast de tubes kregen we ook leuke mail. Maar voor ik de mail kon beantwoorden moest ik wel even overleggen met Nicole. Daar kwam uiteindelijk het wilde plan om 12 km tijdens de strong men run te gaan doen.

Oh my wat gaan we nu weer doen! We houden wel van een beetje uitdaging. Deze week was het gevoel of ik nog jarig was. Allemaal pakketjes van uitgeverij Boekerij en Kok boekencentrum. Twee boeken zijn zelfs al uit namelijk; Thuiskomen en Leven met een leugen. Deze pakketjes ontvangen blijft zo leuk! Zaterdagavond gingen we eindelijk met vrienden uit eten. Het heeft even geduurd voor we een datum hadden maar we gingen naar Loetje. We hebben heerlijk gegeten en een toetje bij de IJssalon.

De vlog van week 28

Juli week 29 14 juli t/m 20 juli – Bijzondere foto’s

hitte

Op het werk was het een drukke week de dagen vlogen voorbij. Ik trainde twee dagen even niet maar dat verving ik door heerlijk te lezen in Thuiskomen. Op donderdag was er wat leuks op mijn werk. Ik was aan het werk en er komt een klant een aantal hoofdstukken uitprinten. Ik zie staan Kanaalweg en opening benzinestation. Daar staat mijn overgroot vader maar daarachter daar zie ik het hoofd wat zo erg lijkt op mijn papa. Een Catsburgenhoofd noem ik dat, dat is mijn opa. Een leuk gesprek verder en ik krijg in de avond nog een andere foto waar heel duidelijk mijn opa en oma op staan. Heel bijzonder. De trainingen waren deze week lekker. Zelfs de run die begon met regen en eindigde met onweer was lekker. De week sloten we af bij vrienden met een verjaardag in de tuin.

De vlog van week 29

 

Juli week 30 21 juli t/m 28 juli – Wat een hitte

hitte

Aan het begin van de week wisten we dat de hitte zou gaan komen. Hoe erg de hitte zou zijn dat weet je in Nederland nooit. Helaas hadden ze het dit keer goed. De temperaturen waren extreem. Op zondag was al wat warmte te merken, hardlopen, lunchen en lekker lezen op het balkon. Maandag gewoon trainen in de sportschool en dinsdag laat een rondje hardlopen maar daarna was het over met alle activiteit. Een kwartiertje een workout op het balkon was al enorm zweten. De nachten werden erg lang en ik was toe aan wat doen behalve hangen en wachten tot het minder warm werd. Alles boven de 30 is echt te veel en 40 graden helemaal. Zaterdagochtend eerst nog even wandelen maar in de middag was daar toch een stukje hardlopen. Voor de rest deed ik nog niet heel veel want de warmte bleef nog hangen in huis.

De vlog van week 30

Hoe was jouw maand?
Hoe ging het met jouw tijdens de hitte?