ontmoeting

My Life #32

Van hele drukke weken met events was het nu tijd voor rust. Letterlijk wat rustiger aan doen soms is dat gewoon nodig of is het nog druk op andere vlakken. Waar heel veel mensen zomervakantie hebben gaat het bij mij gewoon door. We kunnen totaal niet merken dat het zomervakantie is dus op het werk lekker druk en soms iets te druk. Bewust neem is dus wat rust in mijn trainingen en geniet ik van wandelingen en lezen. Wat ik heel tof vond was een bijzondere ontmoeting in het bos.

Augustus week 28  juli t/m 3 augustus – Het was niet mijn trainingsweek

Het was echt niet mijn trainingsweek, toch ging ik trainen. Op een zondag had ik een top plan. Hardlopen naar mijn ouders, daar even kletsen (dik 1,5 uur) weer hardlopend naar huis. Twee trainingen op één dag maar beter te doen dan in één keer 10 km. Maandag nam ik een kijkje in ons nieuwe pand. Met mijn werk gaan we verhuizen ben heel benieuwd hoe het gaat worden. Altijd spannend verhuizen, waar moet alles gaan staan en wat gaat mee en wat niet. De vorige keer dat we verhuisden was het een hele klus, ik denk dat het dit keer makkelijker wordt. Alle trainingen deed ik maar ik merkte vrijdag echt dat het op was en toen besloot ik dat er een pauze nodig was. Even niet trainen in de sportschool de komende week. Even rust. Tijd nemen om andere dingen ook te doen. Deze week nam ik daar al goed de tijd voor want ik las twee boeken namelijk Ik mis je van Gillian King en Steigereiland van Lideweij Martens. Beide hele goede boeken, allebei een ander genre en dat is wel lekker als je twee boeken in een week leest.

 

De vlog van week 31

Augustus week 32 4 augustus t/m 10 augustus – Wandelen, kleuren en rust

ontmoeting

Zondag hardloopschoenen aan en hardlopen. Nou dat ging echt ruk. Mijn besluit van geen sportschool werd geen sport deze week. Gewoon helemaal rust, even totaal niks. Ik wandel wel een paar avonden want het is te prachtig buiten en helemaal niet bewegen is niks voor mij. Woensdag had ik een gezellige avond met Rianne want we gingen uit eten. Echt lekker was het. Op zaterdag hadden we een verjaardag en de rest van de tijd vond je mij op de bank met een boek of kleurboek wanneer ik niet aan het werk was en dat beviel me echt wel even goed. Ik kon even opladen. Soms heb je dat nodig.

 

De vlog van week 32

Augustus week 33 11 augustus t/m 17 augustus – Trainen weer oppakken en veel pakketjes

De week begint feestelijk met de verjaardag van mijn mannetje. Lekker een gebakje gegeten en klein gevierd wat voor ons perfect is. Mijn ouders gaven hem een top cadeau wat hij niet verwacht had maar ooit daarover meer want dan moet het eerst af zijn. Het is voor een project waar hij mee bezig is. Het trainen pak ik deze week weer rustig op. Ik train op een woensdag met mijn trainer en van hem krijg ik aardig wat nieuwe oefeningen. Deze week kwamen er weer veel pakketjes binnen van BBNC, Flexpower en Clavis. Echt een verwennerij, ik blijf het een bijzondere ervaring vinden. Het boek van Clavis is zo prachtig. Ik laat het jullie in de vlog al zien maar binnenkort meer op de blog daarover.

 

De vlog van week 33

Augustus week 34 18 augustus t/m 24 augustus – Een bijzondere ontmoeting in het bos

ontmoeting

De activiteit weer opgepakt deze week. Begonnen deze week met een rustig rondje hardlopen van 8 km, echt lekker om zo weer te beginnen. In de middag een taartje eten bij vrienden en toen begon de werkweek weer. Meestal veel te snel! Een drukke werkweek weer en een doel voor mezelf gesteld. Elke dag 10.000 stappen halen en dat is goed gelukt heel de week. Ik liep extra Pokemon rondjes gelopen en genoten van de avondwandelingen. Elke dag actief zijn en voldoende bewegen doet goed. Naast extra wandelen ben ik lekker aan de slag gegaan met mijn nieuwe schema in de sportschool en deed ik fijne hardlooprondjes. Vrijdag kocht ik een kleinigheidje voor mijn vriend en zijn reactie was echt te geweldig want hij vond het super leuk. Zaterdag gingen we naar vrienden. Hun huis is zo lekker koel en dat was voor ons wel echt een uitkomst want we waren gekookt in ons huis. Soof en ik zijn met de honden in het bos gaan wandelen en daar was een mooie ontmoeting met de prachtige beesten die je hierboven ziet. Zo gaaf om ze eindelijk te zien. Hierna lekker de BBQ aangestoken en een zomeravond gevierd.

De vlog van week 34

 

Hoe was jouw maand?
Heb jij wel eens een bijzondere ontmoeting gehad in het bos?