weekje

My Life #33 – Een weekje vrij en Guus Meeuwis

Een weekje vrij, Guus Meeuwis in Rotterdam, hitte maar eindigen met heel veel regen. Deze maand gebeurde er lekker veel maar was het hoogte punt zeker Culinesse door Guus Meeuwis. Verder was ik heel blij dat ik een nieuwe telefoon besteld heb en dat de katjes een super leuk pakket kregen van The Insiders.

Augustus week 35  – 25 augustus t/m 31 augustus Guus in Rotterdam

De temperaturen stegen weer even enorm en daarom paste ik mijn trainingen een beetje aan. Lekker een rustig rondje hobbelen en goed uitwandelen. Donderdag koelde het flink af en kon ik flink trainen in de sportschool. Dat kan dan zo lekker zijn want dat is zweten van inspanning en niet van het warme weer. Waar ik het meest naar uit keek in deze week was zaterdag. Op zaterdag ging ik met Rianne en mijn ouders naar Culinesse. De topper van de avond was Guus Meeuwis en dat was echt top. Wat heb ik genoten van zijn optreden en dat in Rotterdam. Ja genoten hiervan.

De vlog van week 35

September week 36 – 1 september t/m 7 september Doelen bijstellen

Zo een avondje feesten hakt erin dus de zondag deed ik heel relaxt aan. Op maandag had ik een leuke klus op mijn werk; samen met mijn collega op locatie ene huisje in elkaar zetten. Ik wandelde heel veel deze week. Mijn 10.000 stappen per dag werd ruim gehaald. Tijdens één van deze wandelingen kwam een besluit. Het besluit om mijn doelen bij te gaan stellen. De ene dag gaat het trainen echt ruk maar de andere dag weer perfect. Met het doel wat ik voor ogen had kom ik niet vooruit. Ik kwam alleen maar verder van het doel vandaan en deze beslissing nemen gaf rust.

De vlog van week 36

September week 37 – 8 september t/m 14 september Een weekje vrij

Een weekje vrij kan echt zo lekker zijn maar ook zo voorbij vliegen. Van te voren bedenk ik vaak wat ik allemaal wil doen maar uiteindelijk doe ik hele andere dingen. Ik bakte twee keer een bananenbrood, ging een dag naar mijn moeder en we maakten een heerlijke taart, allemaal nieuwe recepten werden uitgeprobeerd. Het lezen dat ging wat minder vlot want ik genoot gewoon van heel veel andere dingen. Vooral het niks doen alles mag is dan zo lekker. Zo trainde ik in de ochtend in de sportschool, cleande ik de auto van binnen, gingen we wandelen naar de kringloop en was het gewoon lekker om geen planning te hebben.

weekje

De vlog van week 37

September week 38 – 15 september t/m 21 september weer werken en uit eten met Rianne

Mijn werkweek begon weer en dat was even wennen natuurlijk. In de avond ging ik sporten en/of wandelen en las ik lekker veel. Ik las echt enorm veel en het meest genoot ik van De bijenhouder van Aleppo echt een must read. Voor de katten kon ik een pakket ophalen. Van de Insiders ontvingen wij een pakket voor de katten en daar waren ze echt heel blij mee. Het leukste van de week was vrijdagavond. Rianne haar verjaardag en dat vierden we in Rotterdam met een hapje eten bij De beren en een ijsje bij de IJssalon. Van te voren gingen we nog even naar de Donner en die is echt mooi geworden.

De vlog van week 38

September week 39 – 22 september t/m 28 september Vies en nat

Deze week was het buiten vies en nat. Iets waar ik niet en wel van hou. Niet en wel omdat het heerlijk is wanneer de regen tikt tegen het dak, niet wanneer je in de auto zit en door de regen in de file staat. Wel omdat het toch wel lekker is om in de regen te wandelen maar hardlopen in de regen is weer best vies. Gelukkig was de zondag nog perfect met een wandeling en veel lezen. Daarna begon het slechte weer maar ik was vooral aan het werk dus merkte er niet al te veel van. Ik las twee boeken uit in no-time. Hoogte punt van de week was mijn nieuwe telefoon want mijne was echt aan vervanging toe. De inschrijving voor de Rotterdam marathon is weer geopend en ik heb me weer ingeschreven voor de kwart marathon.

weekje

De vlog van week 39

 

Dat waren weer weken die druk waren maar ook zeker fijn zeker met een weekje vrij.