herfstwandelingen

My Life #34 – Hardloopwedstrijden en herfstwandelingen

De herfst is er echt en dat moet ik natuurlijk met eigen ogen zien. Ik ben kastanjes wezen rapen, paddenstoelen wezen spotten en heb gewandeld door de bladeren. Ik kan zo genieten van de herfst. De dagen met regen en de dagen met zon. Zeiknat worden vind ik dan ook niet zo erg als ik maar plezier heb. Zeiknat ben ik zeker een paar keer geworden maar elke keer had ik veel plezier. 

September week 40 – 29 september t/m 5 oktober Leuke nieuwtjes en een natte 6 km

De zondag is nat maar tussen de buien door ga ik hardlopen. Een kort rondje gewoon om even geweest te zijn. Tijdens dat rondje raap ik al wat kastanjes later wandelen we er samen heen voor een echte herfstwandeling en komen we zeiknat thuis met een mandje vol kastanjes. De lol die we hadden was echt heerlijk. Deze week was het ook weer tijd om te trainen met mijn trainer en daar is een heel leuk uitdagend schema uitgekomen. Hallo spierpijn! Verder kreeg ik deze week te horen dat ik een startnummer voor de 10 km had gewonnen en een high tea met Chinouk Thijssen! Daarnaast leert Tijn me hoe ik push ups doe en ik ontdek weer hoe fijn hardlopen in de regen is. De week vloog weer eens voorbij en wat is het dan lekker om even te relaxen in het Kralingsebos bij de herten, de kat en de andere dieren dus dat deden we ook op een zaterdag.

De vlog van week 40

Oktober week 41 – 6 oktober t/m 12 oktober Zeiknat maar genoten bij de halve van Capelle

De week begon met heel veel regen en kou. En op die dag moest ik zo nodig hardlopen. Ik liep een heerlijke zeiknatte 10 km tijdens de halve van Capelle, wil je daar meer over lezen dan kan dat hier. Het was een drukke werkweek, ik hoefde maar 4 dagen te werken maar ik had genoeg te doen. Eigenlijk te veel dus het was door bikkelen en helaas ook nog werken terwijl ik vrij was. Op vrijdag was ik al vrij. Er stond wat leuks op de planning namelijk een High tea met Chinouk Thijssen. Dit was zo leuk en gezellig, de tijd vloog voorbij. Ervoor liep ik nog heerlijk door de stad, kocht wat kleding en bekijk wat mooie gebouwen.

herfstwandelingen

De vlog van week 41

Oktober week 42 – 13 oktober t/m 19 oktober Hardlopen in Eindhoven en paddenstoelen

Zondag 13 oktober zou de dag zijn dat ik weer een halve marathon zou gaan lopen. Dit gebeurde niet. Toch liep ik in Eindhoven maar dan de 10 km en wat was het warm! Maar de mooie medaille is in de pocket. Ik heb genoten van het bezoek aan Eveline en haar gezin, samen met Nicole hardlopen ook al waren we dit keer heel gefocused door de warmte het was wel fijn om samen te doen. Rianne was er ook bij en dat was echt gezellig in de auto en overal waar ze was. De rest van de week was k vrij en ging ik op paddenstoelen jacht. Wat heb ik er veel gezien. In de Krimpenerhout waren er niet heel veel maar in de Heemtuin wel. Later in het Loetbos met mama heb ik er nog meer gezien. Ik deed verder vrij weinig deze week, lekker relaxen was de hoofdmodus en veel herfstwandelingen maken.

herfstwandelingen

De vlog van week 42

Oktober week 43 – 20 oktober t/m 26 oktober Twee inschrijvingen en nieuwe schoenen

Mijn vrije week sluit ik af met een rondje hardlopen en daarna wandelen in het Kralingse bos. De werkweek is weer begonnen en dat was echt weer wennen. Vooral maandag was ik gesloopt thuisgekomen. Ik heb mijn eten naar binnen geschoven en ben heerlijk op de bank gaan slapen. Werken, trainen, eten en slapen werd het de rest van de week. De trainingen in de sportschool gaan lekker. Er is nog steeds spierpijn maar dat voelt wel goed. Het hardlopen wordt wel weer een uitdaging nu het donkerder gaat worden. Deze week schreef ik me in voor 2 hardloopevents. Ik loop de Bruggenloop in december en de Midwintermarathon in februari. In beide nu al heel veel zin in. Het gaat nog leuker worden om te trainen voor deze events op mijn nieuwe schoenen die ik van Brooks heb gehad en die zaterdag binnen kwamen. Natuurlijk moest ik direct een test rondje doen.

herfstwandelingen

De vlog van week 43

In op de planning kijk ik altijd even vooruit op wat ik wil doen in de maand. Ik heb echt genoten deze maand van onze herfstwandelingen samen en mijn fotomomentjes. We liepen niet alleen in het Kralinsebos maar ook in de Krimpenerhout en door het dorp. Ik loop door het dorp elke keer een ander rondje zodat mijn vriend na 9 jaar hier wonen eens wat straten ziet die hij nog niet gezien had. Het is niet altijd feest natuurlijk want we hadden ook wat tegenslagen met de auto en gezondheidsdingetjes maar ik kijk graag naar de hoogtepunten maar melden van mindere puntjes hoort er wel bij. De 10.0000 die heb ik niet meer elke dag gezet en de 100% ook niet elke dag gehaald. Toch merk ik doordat ik de challenge heb k gedaan ik meer beweeg dan ik ervoor deed.

Heb jij mooie herfstwandelingen gemaakt?