verhuizen

My Life #35 – Verhuizen en rustig aan

Terwijl My Life #34 online kwam was dat onbedoeld ook de laatste vlog die toen online kwam. Ik had even geen zin in de camera, het was allemaal maar hetzelfde, het verhuizen was ik druk mee en het was vroeg donker. Geen idee even wat te doen met de vlog. Dat heb je wel eens met bepaalde dingen dat ze even niet aan bod komen. Op de blog was het ook rustiger beter geen artikel dan een half of snel gemaakt artikel.

Oktober week 44 – 27 oktober t/m 2 november Knip zei de schaar

De week begon lekker met een rondje hardlopen ren verder dan gepland. 5 km werd dan ook 7 km in de vroege morgen. Twee dagen later dacht ik heel anders over hardlopen. Na het werk had ik geen wel zin. Ik besloot niet te gaan en daarom gingen we samen boodschappen doen. Eenmaal terug waren we wat vergeten. Dat deed me besluiten om hardlopend het vergeten product te halen. Alsnog wat kilometers in de benen. De rest van de week deed ik het rustig aan. Op een donderdag gebeurde er nog wat en dat was met een schaar. We gingen naar Rianne en niet alleen mijn vriend zijn haar werd geknipt. Bij mij ging ook de schaar erin. Dat was weer lang geleden. Het voordeel van naar Rianne gaan was dat we ook nog eens eten meekregen voor de volgende dag. Lekker een bord stamppot na mijn training.

November week 45 – 3 november t/m 9 november Glow

Om de blijheid in het hardlopen te houden wilde ik op zondag minimaal 5 km maar het liefst 10 km aan één stuk. Niet stoppen, ook niet voor al het moois onderweg. Dit gebeurde dan ook, ik stopte niet tijdens mijn run, ik genoot van mijn uitzicht maakte ergens een extra lus vanwege een groep honden maar daardoor wel twee keer over mijn favoriete pad en dat maakte 11 km aan één stuk. Ik noem dat een erg lekker begin van de zondag. Maandag en vrijdag trainde ik in de sportschool en dinsdag en donderdag ging ik hardlopend door het dorp. Echt lekker bezig. Het leukste van deze week was de zaterdag. Met papa, mama en Rianne naar Eindhoven. We gingen naar Eveline. We hebben heerlijk gekletst, stamppot gegeten en toen de kleine man met opa en oma waren vertrokken gingen wij naar Glow. Zo leuk en gezellig om dit weer met elkaar te doen.

November week 46 – 10 november t/m 16 november Pijn en verhuizen

Glow was echt zo leuk alleen had ik wat pijnlijke benen van het slenteren, stilstaan. Een rondje hardlopen om dat eruit te krijgen dacht ik. Dus  5 km om de surfplas heen. Bij thuiskomst douchen en op naar het bos voor een wandeling. Eenmaal thuis nog geen rust maar het huishouden want de komende week zou ik weinig tijd hebben daarvoor. Ondertussen voelde ik al dat mijn been er niet beter op werd. Ik besloot de rest van de week rustig aan te doen met mijn trainingen. De volgende morgen was het file rijden en als een manke aap uit mijn auto stappen. shit het werd alleen maar erger. De hele week was het druk op het werk. We waren onze verhuizing aan het voorbereiden maar ook tegelijk al onze opdrachten aan het verwerken. Wel erg leuk en gezellig om dit als team te doen. Donderdag besloot ik te sporten met mijn trainer voor een nieuw schema en vertelde ik hem van mijn been, spierscheurtje was zijn conclusie. Zaterdag was het aanpoten om 7:45 begonnen en om 18:00 was ik er klaar mee. De meeste spullen hadden een plek gekregen en maandag konden we verder.

November week 47 – 17 november t/m 23 november Verhuizen en kapoet

Één dag weekend en die dag had ik echt nodig. Na een wandeling in het bos heb ik weinig meer gedaan. Samen thuis zijn is dan ook gewoon heel lekker. Maandag was de laatste verhuisdag. De machines kwamen over maar helaas waren we einde dag nog niet klaar om te starten. De printer werkte nog niet en ook de snijmachine moest nog geïnstalleerd worden. Ik was een beetje uit mijn ritme, logisch als alles een andere plek heeft of nog geen plek. Maar elke dag kwamen we weer verder. Het pand is leuk, mooi en een goede sfeer. Vrijdag was ik echt blij dat het weekend was. Na het werk lekker een visje gegeten bij mijn schoonouders en daarna ben ik gaan winkelen voor een kersttrui. Die trui en nog een paar dingen heb ik gescoord in het Alexandrium en daarna sloot ik me aan bij vrienden. Super gezellig de avond met elkaar afgesloten en zaterdag niks moet alles mag dag.

verhuizen

Dit elke dag als je thuiskomt

In op de planning kijk ik altijd even vooruit op wat ik wil doen in de maand. Voor deze maand stond er weinig op de planning omdat we toen nog niet precies wisten hoe en wat met de verhuizing maar dat is allemaal goed verlopen. Ik gaf toen aan minder op mijn telefoon te willen en dat is zeker gelukt. Ik kijk veel minder vaak op mijn telefoon en als ik het doe ben ik er bewuster mee bezig. Naar tijd kijk ik niet want ik luister ook podcasts via mijn telefoon dus dan kan er zomaar een uur tot drie uur bijkomen want podcasts zijn echt zo fjn.

Van lezen is er helaas niet heel veel gekomen. Reden; ik viel elke keer met een boek in mijn handen op de bank in slaap. Toch heb ik een boek uitgelezen en die kwam deze maand binnen. Het is poëzie van Sophie Dhal. December zal een betere leesmaand worden dat geloof ik zeker.

Wat doe jij als het een zware maand is met bezigheden op en rond je werk?