life

My life #4

In My life neem ik je mee in de afgelopen maand. Dingen die ik op mijn werk maak, nieuwe dingen die ik leer, plekken die ik bezoek, recepten die ik maak. De afgelopen maand vloog echt voorbij met een event van Polar, Het Marathon weekend, pakketjes die binnen zijn gekomen, een bezoekje aan de dierentuin en nog veel meer.

April week 13 – Sushi, Polar event en marathon weekend

Al een hele tijd willen mijn vriend en ik sushi eten en begin deze maand zijn we dat eindelijk weer eens gaan doen. Natuurlijk eten we te snel en zitten we echt binnen no time vol. Hoe halen mensen 5x 5 rondjes. Ik heb echt geen idee hoe ze dat doen en zeker niet een toetje aan het einde. Maar we hebben heerlijk genoten van de lekkere sushi. Op een donderdag had ik een event van Polar bij Stride 6FT8. Dit event had ik via Just keep running en dat was echt super tof. Het was de lancering en kennismaking met de Polar M430. Echt heel leuk om daarbij aanwezig te zijn en op dit moment shint de witte Polar M430 om mijn pols. Hij is nog geen eens uit en ik heb hem al. Het is echt liefde tussen ons. Binnenkort zal er een review op Just Keep Running komen over dit horloge. Een paar dagen later nog meer hardlopen en happiness want het was marathon weekend in Rotterdam. Een te gek weekend met leuke mensen en heerlijk weer. Meer hierover lees je in mijn wedstrijdversalg en weekend verslag.

April week 14 – Een rustige week

Na het marathon weekend was het echt even tijd om rustig aan te doen. Te werken en te slapen, veel te slapen want het had behoorlijk wat energie gevreten. Deze week kwamen er leuke pakketjes binnen waaronder pierings die ik besteld had. Daarnaast ontving ik de bullet journal en de meisjes van Manhattan.

April week 15 – Blijdorp en auto wassen

Op tweede paasdag zijn Rianne en ik met onze ouders naar de dierentuin gegaan. Gezellig rondhobbelen in de dierentuin, dieren bekijken en lekker buiten zijn. In de vlindertuin was ik voor een vlinder de ideale plek om te landen. Na dit rondje dierentuin was ik wel kapot, echt wat een berg kinderen en dan die ouders oooo nee doe ff rustig. Vier dagen werken en dan weer weekend. Dat is toch echt wel lekker hoor zulke korte weken. Het weekend eindelijk de auto een wasbeurt gegeven want die was niet meer zilver maar grijs. Nu kan ik weer trots naar mijn auto kijken. ZOndag na het hardlopen heel de middag voetbal kijken en heel blij zijn want Feyenoord is bijna Kampioen.

April week 16 – Koningsdag en vier dagen weekend

Weer een korte werkweek en nu zelfs maar drie dagen werken. Ik teken ervoor hoor. Deze werkdagen waren zo voorbij en toen was het al Koningsdag. De wekker stond vroeg want we moesten troepjes gaan kijken. Bij ons in het dorp was er rommelmarkt en een dorp verder rommelmarkt en kermis dus daar gingen we even overheen. Een enorm nadeel het hele koude weer. Dat maakt het toch een minder fijne dag helaas maar zeker heb ik genoten van de dag. Vrijdag eindelijk nieuwe hardloopschoenen wezen halen en nu heb ik nog twee dagen weekend om lekker te lezen en relaxen.

 

Zat meegemaakt de afgelopen maand maar ook naast het werken lekker rustig aan gedaan. Toch heerlijk zulke maanden.

 

Bewaren

Bewaren