kampioen

My life #5

De tijd vliegt voorbij, de dagen lopen in elkaar over en zelfs nu ik een aantal dagen vrij ben vliegt het voorbij en krijg ik nog steeds niet van alles gedaan. Het was een fijne maand met mooie momenten waaronder natuurlijk het kampioenschap van Feyenoord maar zeker ook mijn PR in Gemert.

Mei week 17 werken en zwanen

De eerste week van mei is heel rustig geweest. Ik werkte heel de week, we hadden het lekker druk, daarnaast liep ik mijn rondjes en deed ik mijn workouts. Las ik in een boek maar niet heel veel want ik kwam niet lekker in de leesflow. Tijdens het hardlopen had ik wel een mooi moment. Een zwanen gezin en de zwaantjes op mama. Zo mooi om te zien. Dit was op zondag, de zondag dat Feyenoord geen kampioen werd. Wat baalden we daarvan zeg, nog een week in spanning.

Mei week 18 Hooikoortsinfo, Gemert, Feyenoord kampioen

Op dinsdag had ik een voorlichting over hooikoorts met info wat kan helpen tegen de hooikoorts. Heel belangrijk je voeding want te veel suiker stimuleert het zeker, groen eten is heel belangrijk en geen stress. Daarnaast kan tapen je heel erg helpen om de symptomen te verminderen. Dus vrijdag had ik gelijk een afspraak en werd mijn rug en borst ingetaped.

Zaterdag gingen Rianne en naar Gemert. Daar liep ik de Gemert City Run in een prachtige tijd, het verslag kan je hier lezen. Erna aten we een pizza bij Al Vesuvio en het is heel logisch dat hun velen prijzen hebben gehad voor hun pizza want die pizza is dus echt te lekker en de mensen enorm vriendelijk.

Een hele belangrijke dag was zondag 14 mei. Papa was jarig en zijn cadeau moest nog komen. Zou het komen? Na twee keer 45 minuten konden wij hem echt feliciteren. Feyenoord is op 14 mei kampioen geworden. Dat was echt te lang geleden, wij waren echt zo blij, heerlijk.

 

Mei week 19 Monica Geuze, vrienden, blijdorp

Best wel weer een drukke werkweek deze week maar met een fijn vooruitzicht. Zaterdagochtend ging ik vroeg op pad naar Rotterdam. Met de bus wat ik echt in jaren al niet meer gedaan had, niet mijn favoriete manier van reizen kan ik je vertellen. Mijn eerste stop was de Donner want daar kwam om 10 uur Monica Geuze haar boek signeren. Wanneer ik toch in de stad moet zijn vind ik het wel leuk om mijn boek te laten signeren. Daarna ging ik richting CS om daar te wachten op Eveline en haar gezin. Wat had ik hun te lang niet gezien. Weet je wat zo heerlijk is, het is lang geleden maar wanneer we elkaar zien merk je daar totaal niks van. We wandelden richting Blijdorp hebben daar tot bijna sluit gewandeld, gekeken, gegeten en genoten. Bij CS namen we weer afscheid maar dit keer gelukkig niet voor lang.

Mei week 20 enorme warmte en twee wedstrijden

In mei temperaturen van boven de dertig graden hebben dat is wel extreem zeker als je de week ervoor je jas nog aanhebt. Een enorme omschakeling waar we dus opeens aan bloot gesteld worden. Met twee wedstrijden op de planning was dat dus ook even spannend gaan ze door en hoe zullen ze gaan. Deze week werkte ik drie dagen maakte ik alles af want na die drie dagen begon ook mijn mini vakantie. Heerlijk even 1,5 week vrij en niet werken (behalve voor mijn blog want daarvoor heb ik veel te doen). Donderdag was het hemelvaartsdag en dat betekend de hemelvaartsdagloop in Lekkerkerk en dit keer samen met mijn oom. Het verslag lees je hier. Erna hebben we genoten van de zon bij Rianne, keken we naar het wielrijden en namen we een kijkje op de kermis. Fantastische dag.

Vrijdag scoorde ik wat nieuwe hardloopkleding en gingen we bij een vriendin langs, zaterdag deed ik bijna niks door de warmte en zondag liep ik een halve marathon in Tilburg. Gelukkig was het verplaatst van twee uur naar negen uur maar het was nog steeds heel zwaar. Erna lekker op een terrasje en nog even winkelen met Rianne voor we weer naar huis gingen. Met mijn mannetje sloot ik de dag af met shoarma en ijs.  Meer over de halve marathon van Tilburg lezen jullie van de week.

Hoe is de maand mei bij jouw verlopen en wat waren de hoogtepunten?

Bewaren

Bewaren