35

My life #6 2020 Happy 35 birthday to me

Juni was een leuke maand maar toch ook heel apart. Ik zag Nicole weer en werd 35 jaar maar het was allemaal niet zoals voor Covid-19. Het voelt allemaal best raar sowieso om dingen weer te gaan doen die je ervoor ook deed. 

Naar de buitensportschool

Juni staat wel een beetje in het teken van dingen weer doen. Zo reed ik weer richting de sportschool. Niet om binnen te trainen maar te trainen op het buitenterrein. Wachten voor het hek tot je erin mag, alles wat je hebt gebruikt schoonmaken en afstand houden. Het voelde in de sportschool heel normaal en iedereen was heel sociaal. Misschien zelfs socialer dan ik gewend ben. Ik ben nu een paar keer geweest en het was fijn om er weer te zijn. Met andere gewichten te trainen en even bezig te zijn maar niet in en om mijn huis.

Nicole weer gezien

Het volgende wat op een beetje normaal lijkt was het afspreken met iemand. Voor mij de eerste kon er maar één zijn. Nicole en ik hadden de afgelopen maanden nog steeds contact met elkaar maar elkaar in het echt zien was er niet bij. Dus 14 juni was het zo ver dat we elkaar weer gingen zien. Wel bij Rianne aangezien de drie dames dan weer even gezellig samen zijn en er bij Rianne veel meer ruimte is. Zo konden we een gezellige middag hebben en toch voldoende afstand bewaren. Het was fijn om even echt te kletsen en ik werd nog door Nicole enorm verrast. Ze heeft echt een super leuk cadeau gegeven voor mijn verjaardag. Voor mijn reactie kan je haar vlog bekijken.

Laatste vrije dagen en weer vijf dagen werken

In juni had ik nog een paar lange weekenden. Ik vind het echt zo fijn een extra vrije dag maar helaas zit het er niet in om vier dagen te gaan werken. Dus de laatste volle week van juni waren het weer vijf dagen dat ik ging werken. Wel even wennen maar die laatste dag is ook zo voorbij.

Happy 35 birthday to me

28 juni was ik jarig en werd ik alweer 35 jaar. In de ochtend werd ik al verrast met lieve briefjes in huis van mijn vriend en een cadeau. Niet verwacht dat ik de Aeropex van Aftershokz zou krijgen echt heel blij mee. Mijn schoonouders kwamen appeltaart eten die ik zelf gemaakt had. Het was enorm lang geleden dat ik een appeltaart had gemaakt, het was een karwei maar het was echt zo lekker. Daarna ging ik naar mijn ouders waar Rianne ook kwam en zo konden we toch mijn verjaardag vieren. Op mijn werk werd ik nog verrast door de schoonheidsspecialiste die bij ons in het pand zit. Ze gaf me een bos zonnebloemen. Echt zo enorm lief vind ik dat.

Lezen in juni

De afgelopen maand heb ik lekker gelezen. Er kwamen fijne boeken op mijn pad. Zo heb ik Code zwart gelezen van Marjo de Vroed, De Goldbaum Dynastie van Natasha Solomons, Tegen beter weten in van Charlotte de Monchy, Stilleven van Sofie Riezebos, Neem een geit van Claudia de Breij en aan het einde van de maand las ik nog de achtbaantester van Nancy Olthoff.

Het is wennen dat sommige dingen weer normaal worden want het voelt zo niet normaal. Ik hou mijn kringetje nog steeds een beetje klein en dat voelt toch wel fijn.