vakantie

My life #6

Mijn laatste week vakantie was in begin juni en nu het eind juni is ben ik wel weer toe aan vakantie. Herkenbaar denk ik wel voor iedereen. Het was een enorm warme maand maar weer leuke dingen beleefd en lekker rustig aan gedaan.

Juni week 21 29 mei t/m 4 juni vakantie betekend genieten

Een hele week nog vakantie dat begon ik met een bezoekje aan mama, gezellig even naar het dorp samen en wat drinken. Dinsdag hadden Rianne en ik een relax sauna dag en dat was echt heerlijk. Woensdag was het tijd voor een mannendag. Met Tijn en Emiel ging ik naar Alien covenant en naar een gamehal, eten bij Jaffa en natuurlijk een ijsje als afsluiter. Ik vind het heerlijk om met hun op pad te zijn of gewoon lekker thuis te zitten. Donderdag en vrijdag deed ik lekker rustig aan, beetje hardlopen, fietsen, lezen en genieten van het heerlijke weer. Zaterdag een beetje rommelen in huis en bakken. Bakken voor zondag want er stond een leuke dag gepland. Een babyshower voor een vriendin. Dus op naar Eindhoven en daar verraste wij iemand enorm. Dat was zo leuk ze had echt niks verwacht. Het was een gezellige meidenmiddag.

Juni week 22 5 juni t/m 11 juni extra dag vakantie en weer werken

Door het pinksterweekend had ik nog een lekkere dag vakantie en bracht ik lekker door met mijn vriend. Even naar het Kralingsebos en een broodje eten bij Jim. Deze week stond verder echt in het teken van werken, sporten en rusten. Want na het werk ging ik sporten en daarna rusten want het was best warm en ik was gewoon best moe. Bij lekker weer horen natuurlijk wel lekkere drankjes en die maakten we zelf zoals deze mango smoothie

Juni week 23 12 juni t/m 18 juni

Het werd alleen maar warmer en warmer. Ik hield me rustig deze dagen op werken en sporten na gebeurde er niet heel veel. Op mijn werk is het best druk en ernaast had ik nog een paar opdrachtjes. Rianne kwam op een donderdag terug van vakantie en zondag hadden we gelijk een leuke actieve dag samen bij het Glamour health event. Hiervan is een aparte post.

Juni week 24 19 juni t/m 25 juni

Nou dat Glamour health event had er aardig ingehakt. Ik leek wel een oude oma en dat minimaal twee dagen. Ooo my wat was ik er erg aan toe maar ik kon er wel met een glimlach aan terug denken. Dinsdag gingen we gewoon weer aan de bak in de sportschool en hardlopen op woensdag om het eruit te lopen. We zijn bij Loetje Rotterdam wezen eten wat echt zo lekker was niet normaal. Verder nog steeds erg warm en werken. Zaterdag weer richting Amsterdam en weer met het openbaar vervoer, het wordt nog eens wat. Deze zaterdag hadden Rianne en ik een leuk uitje samen naar Amsterdam met winkelen en eten. Ik ga hier nog een paar aparte posts over schrijven maar we hebben een leuke dag gehad en zondag, was echt een zondag. Bankhangen, hardlopen, opruimen, eten en naar bed.

 

Hoe is de maand juni bij jouw verlopen en wat waren de hoogtepunten?

Bewaren