George

My Life #7 we hebben George weer gezien

Het is zomer maar echt het gevoel dat het zomer is dat heb ik nog niet. Misschien heeft het te maken met Covid-19 of het weer wat nou niet echt zomer zomer is maar meer vies benauwd. In de zomer zien we onze vrienden altijd veel meer maar dit keer nog niet. Onze contacten zijn nog erg beperkt maar we hebben al wel weer wat vrienden gezien en dat was fijn. Onder onze vrienden valt ook George de kat op de kinderboerderij en we konden hem eindelijk weer bezoeken.

We hebben George weer gezien

Veel stond er niet op mijn planning voor deze maand. Weer vijf dagen in de week werken dat wist ik maar de weekenden bleven wat rustiger al had ik het druk zat met van allerlei dingen. Op mijn werk was mijn kleine geluksmoment zeker de pauzes in het zonnetje op een rustig plekje waar niemand me stoorde. Thuis was ik lekker bezig met schoonmaken. De galerij is schoongemaakt, de ramen zijn gezeemd, roosters uitgeboend. Ja ik zat niet stil in de weekenden. Deed ik dat maar eens dan had ik een aantal boeken uitgelezen. Onrust in mijn kont zorgde ervoor dat ik meer bezig was dan dat ik ontspande. Toch was er zeker genoeg ontspanning. Ik heb een heerlijke middag bij mijn moeder in de tuin gehad deze maand. Lekker drinken, een gebakje erbij en genieten van de tuin en bij elkaar zijn. Dat was echt goud. Samen met mijn vriend eindelijk weer naar het bos en de kinderboerderij op zoek naar onze vriendjes. Georgina het varken herkende ons nog en kwam aanrennen. Haar maatje is er helaas niet meer. George de kat was er gelukkig nog wel. Zo fijn om weer even daar geweest te zijn. We maakten ons echt wel zorgen om de dieren van de kinderboerderij zo lang zonder mensen en aandacht die ze krijgen.

Een kleine planning maar wat lukte er allemaal

Aan het begin van de maand gaf ik aan dat ik dit wilde doen deze maand:

  • Ik ga weer trainen in de sportschool Dit heb ik elke week twee keer gedaan. Het is fijn weer te kunnen trainen maar het blijft ook een beetje spannend.
  • Blijven trainen thuis Gelukkig heb ik dit nog niet losgelaten en doe op zondag nog een workout van zeker een uur en mijn routine oefeningen die ik moet blijven doen om mijn lichaam sterk te houden.
  • Tijd nemen om te lezen al is het elke dag maar een paar bladzijdes. Dit is echt mislukt en dat vind ik wel jammer want ik geniet echt van lezen. Naast mijn bed heb ik een boek gelegd waar ik elke dag even in lees sinds een week. Drie bladzijdes en dan is het klaar.
  • Cheer kijken. Deze serie had ik zo afgekeken. Wat heb ik ervan genoten en jammer dat het afgelopen was.
Verslaafd aan mijn kleurboek

Alles kan verslavend zijn en voor mij is dat nu kleuren maar dan wel in het mandala kleurboek. Afgelopen weekend heb ik echt uren gestoken in het kleuren. Zo lekker ontspannend. Het leuke aan mandala kleuren is dat je niet heel erg hoeft te letten op welke kleuren je gebruikt want er zijn geen echte dingen, het zijn lijnen en vormen die je inkleurt. Binnenkort zal ik een update plaatsen van het kleurboek en hoe ik het ingevuld heb.

Werken

Op het werk is het best druk, echt koppie erbij houden af en toe. We zijn met een leuk project bezig en de klant is elke keer heel tevreden met wat ze krijgen en dat is wel heel leuk. Toch zitten er ook wat dingen tegen en dat werkt niet mee met zulke opdrachten, zeker wanneer mijn college er niet is. Dat was de afgelopen twee weken echt even goed inplannen met alles en wanneer het niet ging gewoon even helemaal niks doen en kijken wat eerst moest. Sommige opdrachten had ik gewoon nog geen tijd voor dus wanneer hij maandag terug is ga ik aan die opdrachten direct beginnen en afmaken wat er allemaal afgemaakt moet worden. Wel heerlijk dat we het zo druk hebben maar soms is even op adem komen wel fijn. Nu al zin om echt even vrij te zijn binnenkort.

De dagen vlogen weer voorbij deze maand en dat zal nog wel even zo blijven. Mis het wel echt die drie dagen weekend van vorige maanden maar helaas het is niet anders. Het is zo fijn om weer twee keer bij George geweest te zijn en alle andere vriendjes en ik hoop dat we dat kunnen blijven doen. Want George mist ons ook zeker als we niet komen.