jarig

My life #7

Nog een weekje van Juni in dit overzicht en een week met mooi cadeaus. Ze staan er niet allemaal op maar wel de favorieten. In dit overzicht wat over mijn verjaardag want aan het einde van juni was ik jarig. Had ik heel wat leesuurtjes, sportuurtjes en gezellige uurtjes met vrienden.

Juni week 25 26 juni t/m 2 juli Jarig

28 juni werd ik 32 jaar. Voor mijn verjaardag heb ik mooie cadeaus gekregen. Zijn we samen uit eten geweest bij Loetje en gaf ik mezelf een birthdayrun. De rest van de week verliep rustig en heb ik vooral veel klusjes in huis gedaan en gelezen. Er kwamen in deze week nieuwe boeken binnen en dat is voor mij altijd een feestje.

Juli week 26 3 juli t/m 9 juli nog meer cadeaus

Op dinsdag was ik weer een beetje jarig want er kwam een pakketje voor mij binnen van Eveline. Een doos met allemaal cadeautjes. Enorm verwend en zo leuk ingepakt. Daar hou ik zo van. Donder had ook veel plezier met de doos. Want wat voor mij restafval is dat is voor hem een feest. Donderdag aten Rianne en ik na het sporten bij onze mama en daar kregen we op verzoek een heerlijke quiche. Zo lekker en gezellig om met zijn drieën te eten. Ik legde de laatste hand aan een verhuiskaart en zaterdag at ik weer bij mijn ouders maar nu even lekker een boterham. Zondag zijn we naar Spiderman geweest en die was echt heel erg leuk.

Juli week 27 10 juli t/m 16 juli relax

De week verliep rustig, lekker werken, trainen, lezen, opruimen en relaxen. Het weekend ook niet veel geland vooral uitrusten. Zaterdag reden we richting de stad en gingen we even langs vrienden om kennis te maken met hun nieuwe hond. We gingen gezellig wandelen met de honden en daarna naar huis om nog even te relaxen.

Juli week 28 17 juli t/m 23 juli friends

De werkdagen vliegen voorbij en dat is echt lekker. We hebben veel te doen en voor we het weten is de dag alweer om. Dat is toch het beste wat er is want het is niet saai. Ik verstuurde deze week een aantal kaarten. Kaartjes sturen is zo leuk vooral als mensen het niet verwachten. Vrijdagavond had ik een housewarming/verjaardag bij Maaike en dat was gezellig en leuk om haar huisje te zien. Josianne was er ook en van haar kreeg ik nog een cadeautje voor mijn verjaardag. Echt zo leuk wat ik gekregen heb, snel eens oefenen met rood en de nieuwe punten. Zaterdag zaten we weer bij de nieuwe hond en we zijn al helemaal vriendjes, zo leuk. Daarna langs mijn ouders en zondag lekker bloggen en relaxen.

 

Hoe is de maand juli bij jouw verlopen en wat waren de hoogtepunten?