augustus

My life #8

Vijf weken in dit overzicht. Erg leuke dingen gedaan in augustus, helaas een wedstrijd niet kunnen hardlopen maar wel genoten van Culinesse. Verder lekker rustig aan gedaan en druk bezig met plannen maken voor september waar ik een aantal dagen vrij ben.

Juni week 29 24 juli t/m 30 juli Uitnodigingen

Een week van uitnodigingen. Op maandag ontving ik een mail van Uitgeverij Zomer & Keuning. Sophie Jackson komt naar Nederland en ik mag haar interviewen. ZO ontzettend gaaf. De tweede uitnodiging was voor het Runners world Endless summer event. Op zaterdag ontving ik een uitnodiging van Anita. Een hele mooie kaart met een qr code om me aan te melden. Ben zo benieuwd wat we die dag gaan doen.

Augustus week 30 31 juli t/m 6 augustus Endless summer

Het zijn lekkere werkweken en na het werk doe ik rustig aan. Veel probeer ik te lezen want ik heb nog wat boeken te gaan, ik probeer te ontspannen en te wandelen. Deze week was het event van Runners world Endless Summer. We kregen schoenen van Saucony, een badpak, badmuts en bril van Speedo ja dan weet je het al. We gingen hardlopen naar het zwembad en daar kregen we zwemles echt een hele toffe avond was dit. Zondag ging ik nog even langs bij Rebbie en Binkey en dat was alweer week 30.

Augustus week 31 7 augustus t/m 13 augustus what about us

De week verliep rustig, lekker werken, trainen, lezen, opruimen en relaxen. Lekkere weken vind ik dat al had ik wel graag veel meer kunnen trainen maar mijn been werkt totaal niet mee dus rustig aan is het enige wat ik kan doen. Deze week was wel één dag waar ik enorm naar uit keek en dat was de dag dat eindelijk het nieuwe nummer van P!nk online zou komen. Met de countdown vond ik het gewoon echt spannend. Vanaf de eerste noten wist ik dat het een top nummer zou zijn. Ik luister het nummer een aantal keer en zodra Rianne in de avond in de auto zit zetten we het nummer ook even aan. We love it!

Augustus week 32 14 augustus t/m 20 augustus Culinesse

Wat baalde ik op dinsdag, ik lag bij de fysio in plaats van dat ik aan de start stond bij De Ronde van West. Dit jaar niet meelopen wat baalde ik daarvan. Gelukkig waren er meer leuke dingen deze week want wat heb ik me donderdag en zaterdag vermaakt op Culinesse met optredens van Miss Montreal en Racoon. We hebben er heerlijk gegeten, helaas was het echt koud want anders had het nog mooier geweest. Zondag genoot ik lekker van een niksdoen dag want ik had wel even wat bijtanken nodig. In de avond lekker thuis lekkere hapjes maken en dat is dan heel geslaagd. (zie header voor een van de hapjes)

Augustus week 33 21 augustus t/m 27 augustus Nieuw recept

Een best drukke werkweek met allemaal leuke opdrachten. Een opdracht voor mijn ouders oa en dat is natuurlijk erg leuk om te doen. Deze week maakte ik een nieuwe combinatie op een bestaand recept en het was zo lekker dat we de volgende dag het nog een keer maakten. Het mooie weer brak ook door en dat was wel echt lekker. Vooral het weekend waar ik twee keer 5 km aflegde, een bbq had bij mijn ouders en heerlijk met een boek buiten zat en een leesspurt maakte.

Hoe is de maand augustus bij jouw verlopen en wat waren de hoogtepunten?