vliegeren

My life #9

Naar een aantal dagen deze maand keek ik enorm uit en nu zijn ze allemaal alweer voorbij. Gelukkig heb ik van deze dagen enorm genoten en geniet ik zelfs nu nog na van de herinnering aan deze dagen. Van lekker vliegeren tot varen op een zeilschip wat was dit ene bijzondere maand.

Augustus week 34 28 augustus t/m 3 september Ziek

Deze week was echt enorm slecht. Blaasontsteking. Eentje die niet weg wilde en me echt heel erg ziek maakte. Wat ik dan doe? Op de wc zitten, op de bank hangen en echt helemaal maar dan ook helemaal niks. Wie het leuk vond dat was Donder hij was niet bij me weg te slaan. Aan het einde van de week werd ik langzaam beter. Doordat ik me wat beter voelde kon ik weer wat doen en besloot ik een klusje te doen die er al enorm lang lag; kaarsen maken. Echt leuk om je eigen kaarsen te maken.

September week 35 4 september t/m 10 september Vliegeren

Deze week ging ik weer aan het werk. Dat koste beste wat energie dus ik deed deze week lekker rustig aan. Werken, lezen en gewoon de dingen rondom het huis. Voor mijn ouders had ik een kaart gemaakt voor hun feest en die heb ik afgemaakt en bezorgt bij ze. Hiervoor kreeg ik een leuk cadeau. Op zondag ben ik samen met mijn vriend naar het Kralingse bos geweest om de herten eten te geven en een wandeling te maken. Het waaide lekker dus over de vlonders lopen was heerlijk. Eenmaal thuis wist ik wat ik eindelijk weer eens wilde doen; vliegeren. Wat was dat weer heerlijk en leuk om te doen. Helaas ging de wind vaak liggen.

September week 36 11 september t/m 17 september Sophie Jackson

Drie dagen werken en toen was het weekend. Donderdag een thuisdag en vrijdag richting Amsterdam. Ik mocht Sophie Jackson interviewen echt super gaaf. Met haar praten was zo gemakkelijk en gezellig daar heb ik echt van genoten. Erna heb ik nog even door Amsterdam gewandeld. Gegeten bij De mannen van kaas en blom en voor ik naar huis vertrok heb ik nog donuts meegenomen. Zondag had ik mijn eerste les yoga in de sportschool en erna gingen Rianne en ik naar ons nichtje die we al jaren niet meer gezien hadden. Het was echt gezellig en ze heeft leuke katjes echt schatjes.

September week 37 18 september t/m 24 september Eindhoven

Vier dagen werken en dan weer weekend. Het was flink doorwerken want we hebben een hele grote klus maar aan het einde van de week kon ik op weg naar Eindhoven. Met een omweg kon ik naar Eindhoven want er was storing en een verdacht persoon op het spoor maar toen ik er eindelijk was kon een gezellige dag beginnen. Eerst naar Zélia en Aline waar ik Josianne ook gezien heb en erna naar Eveline en Oscar waar ik heerlijk gegeten heb voor ik weer naar huis vertrok. In stijl weer met vertraging. Ik sloot de week fijn actief af met een lekker rondje hardlopen.

September week 38 25 september t/m 28 september Varen op een zeilschip

Een enorm korte werkweek van 2,5 dag. Nog meer klussen die af moeten voor ik weg kan maar wel leuke klussen en de tijd vloog voorbij. Woensdag ging ik richting Scheveningen. Door Anita was ik uitgenodigd op het influencers event en dat was echt ontzettend gaaf. Ik heb genoten van deze dag en wat zijn we verwend niet normaal. Meer over deze dag zal ik later met de foto’s laten zien.

Ik kijk terug op een hele fijne maand wat waren jouw hoogtepunten?