pilates

My life augustus pilates

Augustus was het echt een beetje herfst. Trek alleen niet je trui aan want in de middag dan is het weer zo warm dat je helemaal wegzweet. Zo wisselvallig heb ik augustus in jaren niet meegemaakt. Deze maand probeerde ik wat nieuws in de sportschool en dat was yoga en pilates. Naast mijn vaste zondag wil ik een dag toevoegen en daarom testte ik twee lessen uit. 

Pilates en yoga

Bij mij in de sportschool hebben we naast het trainen met apparaten lessen die je kan volgen. Van boksen tot yoga en van pilates tot body pump. Er is voor iedereen wel iets om aan mee te doen als je het leuk vind. Ik wilde me inschrijven voor de nieuwe yoga les. Dit ging niet zo soepel, problemen met de app. Toen hij eenmaal werkte wilde ik wel testen of hij echt werkte. Voor de yoga ging de inschrijving pas later open dus klikte ik pilates aan. Gewoon om te testen en toen besloot ik hem te laten staan en deze les te gaan doen. Nu ga ik deze week voor de vierde keer meedoen met pilates. De pilates is echt leuk de yoga vond ik helaas echt tegenvallen. Ik denk dat ik deze zelfs maar bij één les hou. Dus voor nu donderdag pilates en zondag lekker trainen in de zaal.

Kringloop bezoekjes

We hebben weer een paar kringloopbezoekjes gebracht in de buurt. Voor mij was dit vooral bloempotten scoren. Waar ik eerst allemaal potten voor binnen vond kwam ik er gelukkig ook heel wat tegen voor buiten. Zo kunnen de plantjes buiten uit de binnenpotten en in buitenpotten. Sommige potten zijn alvast gekocht en hebben nog geen bestemming andere krijgen gelijk een plekje op de vensterbank. Voor binnen vooral roze en buiten wit, doorzichtig en een mooie lime groene.

De boeken die bij de kringloop waren trokken dit keer veel minder mijn aandacht. Ik denk dat ik met één boek teruggekomen ben van alle kringloopbezoekjes en dat is voor mij echt een wonder.

Wat heeft augustus verder gebracht?

Augustus bestond vooral uit werken en alles goed in zijn gareel laten lopen tot mijn werkgever weer terug was van vakantie. Natuurlijk daarna gewoon ook alles goed laten lopen maar als hij op vakantie is nog beter. Dat lukte allemaal heel goed en daar ben ik blij mee. Donder doet het goed deze maand, hij is nog steeds te druk ondanks dat hij 14 is gedraagt hij zich nog steeds als 3 en dat moet echt rustiger zeker na het eten. Ik was weer lekker bezig met mijn spulletjes te verkopen via vinted maar soms kan je daar ook gek van worden. Het balkon maakte ik nog groener en vol kleur met een mooie coleus en was ik er veel te vinden ter ontspanning.

pilates

Creatief bezig was ik met een pootafdruk maken van Donder zijn rechterpoot. Echt zo leuk om te doen ook al dacht die kat er natuurlijk anders over. Wat voor mij vooral opvalt is dat het allemaal voorbij vliegt. Een werkweek is zo voorbij en een weekend al helemaal. Ik denk nog steeds dat ik een hele waslijst kan doen maar dat valt elke keer toch vies tegen. Daar kan ik wel van balen want ik wil zo graag alles doen maar dat kan gewoon niet.