heerlijke vrije dag

My Life; Een heerlijke vrije dag

Genieten van kleine dingen dat kan ik enorm zeker op een heerlijke vrije dag. Voor mij zijn dit eigenlijk geen kleine dingen maar grote kleine dingen. Deze maand genoot ik intens van zulke momenten en op mijn vrije dag nog meer. 

Werk werk werk

Op mijn werk heb ik nieuwe canvassen opgehangen, correctie oude maar voor daar nieuwe. Foto’s die ik zelf gemaakt heb van een struisvogel, toucan en van tulpen. Heel wat anders dan er hing. Rustiger maar wel lekker groot. Het was een drukke maand met weer een nieuwe collega om in te werken die hopelijk zijn draai gaat vinden en goed genoeg is om te blijven. Het leukste was dat mijn oud collega kwam helpen en dat voelde weer als vanouds ondanks dat het al heel wat jaren geleden is geweest dat we samenwerkten. Vandaag gaan we een foto van vroeger namaken. Mijn rode shirt trek ik aan en ik zoek nog even de ketting op die ik toen droeg. Door het vele werk is de maand wel echt weer voorbij gevlogen. We hebben leuke projecten afgerond en gaan verder met andere leuke dingen.

Weekenden om bij te tanken

De weekenden waren er echt om bij te tanken waar het kon. Want zoals elk weekend gaan we naar één van onze ouders. Wat echt wel gezellig en ontspannen is om te doen. Natuurlijk moet er genoeg in en om huis gebeuren dus ben ik in de weekenden druk genoeg. Wat ik dan doe om lekker te ontspannen? Sporten, yoga, wandelen, slapen, formule1 kijken, voetbal kijken, lezen, kleuren, vlogs kijken. Genoeg om te ontspannen maar het meeste geniet ik ervan om te wandelen in het Kralingse bos. We beginnen dan bij de herten die we wortels geven. Het mooie is dat ze altijd aan komen rennen als we er zijn. Sommige mag ik zelfs aaien. De gans komt ook vaak aanwaggelen en dan moet ik altijd enorm lachen.

Na de herten wandelen we langs de plas naar de kinderboerderij. Daar geniet ik zo van. Langs Twister en dan naar Kraaltje en Croosje die helemaal gaan knorren als ik ze roep. Helaas zitten de konijnen en de kippen binnen vanwege de vogelgriep maar naar Kraaltje en Croosje kan ik gelukkig wel en dan na even geknuffeld te hebben wandelen we verder door het bos.

Genoten van Afobaka

Deze maand heb ik lekker vaak genoten van Afobaka, wat ga ik dat de komende maanden missen om daar te eten na het werk. Het is zo fijn om daar bij de buurvrouw te eten. Lekker bord rijst met een beetje vlees. Of een broodje met een loempia. We zitten er maar even maar het is zo relax om daar te eten, je thuis te voelen.

Een heerlijke vrije dag

Afgelopen vrijdag was mijn eerste vrije dag in tijden. Wat heb ik daarvan genoten. Deze dag was een geheimpje voor mijn mama. Ze werd 65 dus verraste wij haar met een versierd huis en een ontbijttafel. Ze vond het super leuk en daar hebben we gezamenlijk van genoten. In de middag ben ik met mijn vriend lekker naar het bos gegaan en hebben we in de regen gewandeld. Genoten hebben we ervan. In de avond lekker gegeten met mijn ouders en dus vond ik het een heerlijke vrije dag. Klein en simpel maar genoten.

Verder is er de afgelopen maand weinig spannends gebeurt in mijn leven. Een event ging helaas niet door anders had dat zeker wel heel tof geworden maar het is momenteel allemaal weer heel anders in de wereld dus we passen ons aan.

Ik vind het een gek idee dat het morgen alweer december is en we er bijna weer een jaar op hebben zitten. Niet te bevatten hoe snel het allemaal gaat.