loopband

My life juni twee kiezen eruit een loopband erin

Juni, de maand waarin ik jarig was, twee kiezen eruit gingen en een loopband erin in huis. De temperatuur ging van een shirt met een vest naar een shirt is zelfs te warm. Het weer is altijd mega extreem dan opeens. Beetje zoals ik ben met wandelen, dan ga ik elke dag en mega vaak en dan stagneert het even helemaal. Dan moet ik mezelf naar buiten trappen. Het was een fijne maand om op terug te kijken ondanks de ongemakken naar het trekken van twee kiezen. 

Wij kijken Au Pairs

De eerste dagen van juni weten we niet echt wat we moeten kijken op tv. Zelf kijk ik weinig tv, ik ben meestal meer bezig en kijk mee wat Tijn kijkt. Bijna altijd staat er wel een voetbalwedstrijd aan. Met het voetbalseizoen ten einde is er een leegte voor ons. Het EK start in juni maar niet aan het begin. Naast voetbal keken we naar de vlogs van Enzo Knol maar sinds hij vader is ligt dat even stil. Wat er in de tussentijd online komt vind ik maar niks helaas. Wat ga je dan kijken? Nou we hebben wat gevonden; au pairs. Wat een geweldig programma. Wat kunnen we lekker commentaar geven bij dit programma. Er zijn al heel wat seizoenen maar dit is de eerste voor ons en we vallen met onze neus in de boter zo heerlijk seizoen is dit. Helaas hebben we het zo af gekeken. Daarom ben ik nu bij seizoen één begonnen.

Zelf ben ik One Tree Hill vanaf seizoen één aan het kijken. Deze serie heb ik vroeger gekeken en vond ik enorm leuk. Ik zag hem al een tijdje staan op HBO en nu kwam het perfect moment om hem te gaan kijken. Terwijl ik aan het wandelen ben kijk ik elke keer een aflevering. Kijken terwijl je wandelt…. Ja zeker want mijn verjaardagscadeau was een loopband. Met de loopband kan ik op dagen dat het regent, vroeg donker is of ik gewoon geen zin heb naar buiten te gaan toch wandelen. Bewegen terwijl ik geniet van Lucas Scott, ik zeg prima combinatie. Ongelooflijk gewoon mijn eigen loopband in huis ja dat vind ik erg fijn.

Happy Birthday to me

Om dan gelijk door te gaan op mijn verjaardag. Die verjaardag die vierde ik samen met Tijn in Noordwijk aan Zee. Heerlijk over het strand gewandeld, met de blote voeten door het water. Lekker een hapje gegeten tijdens de lunch en het avond eten. De lunch was bij Two Brothers in Noordwijk. Lekker wat gedronken en een broodje carpaccio gegeten. In de avond aten we in Lekkerkerk bij De Nar. Voor ons een favoriet plekje om lekker te eten. Ik haalde bij de Hema mijn verjaardagstompouce, bij de Rituals kreeg ik een handcrème en bij de intratuin een pannenkoekenplant. Het was wel echt een triest plantje ik had de keuze uit twee want meer waren er niet en ze waren echt klein! Maar goed het was even een fijn uitstapje uit de file waar we op de weg naar huis in stonden.

Mijn verjaardag vierde ik op zaterdag voor mijn ouders, zus en schoonouders. Lekker gebak gehaald bij Luux en lekkers op tafel. Van mijn ouders wist ik het cadeau al en dat vind ik heel leuk want het wordt een herinnering. We gaan op 25 mei 2025 naar Suzan & Freek. Samen met mijn ouders en zus ga ik daar heen en dat vind ik een heel mooi cadeau. Mijn zus had leuke dingen voor me gekocht; diamond painting van een ijsvogel, een plant voor buiten, een tas met mijn letter erop, een super leuk notitieboekje met een mooie pen, sokken met kattenpootjes erop en een vlinder voor op het balkon. Van mijn schoonouders mag ik zelf wat moois uitkiezen en dat zal ik zeker doen binnenkort, er staat weer een Jackie van Laren op mijn verlanglijstje. Na deze dag is mijn verjaardag nog niet voorbij, maandag komen Emiel en Anne langs en 13 juli komt Nicole hierheen om elkaar eindelijk weer te zien en mijn verjaardag te vieren. Heel eerlijk daar heb ik heel veel zin in. Te lang geen goed contact gehad maar dat kan en als we elkaar zien hebben we waarschijnlijk weer tijd te kort.

Even terug naar het begin van de maand

Maar  van het begin van de maand ging ik direct naar het einde van de maand terwijl ertussenin nog veel meer is gebeurt. Er kwamen twee planten stiekem mijn huis in. Een string of hearts en een andere die ik probeer te redden want dat was een € 1,- plant. Ik haalde een lekker ijsje bij Luux. Was verbaasd over alles wat enorm groeit en bloeit op mijn balkon. Zo leuk om te zien wel heel jammer dat de zonnebloemzaden het niet doen. Ik maakte fijne wandelingen, in de ochtend, middag en zelfs laat op de avond. Samen met Rianne door het Loetbos en zelf vooral bij de surfplas. Ik was creatief met naald en draad om een trui te redden die vol vlekken zit. Daar naaide ik bloemetjes op. Op mijn werk werd een nieuwe printer neergezet een Fuji echt een mega ding. Met de Hebban boekenclub las ik Twintig keer Dee en kwam ik er na 12 dagen achter dat er een pakketje achter de houten boom stond met een boek.

loopband

Twee kiezen trekken

Op maandag 17 juni werden er twee kiezen getrokken. De dag voor het trekken van mijn kiezen wordt ik steeds onrustiger. Ik kan me niet concentreren of ontspannen. in huis blijf ik bezig met opruimen, schoonmaken, dingen op orde brengen. Als je nu denkt dat mijn huis spik en span is nou dat niet hoor daar is echt wel meer voor nodig. In de ochtend haal ik heel wat eten en ga richting mijn werk. Ik gooi er twee croissant en een ander lekker suikerding in. Het is met moeite want honger heb ik niet maar de komende uren kan ik niet eten en erna zal het heel lastig zijn. Om kwart voor 11 ging ik naar binnen. Even bespreken wat het plan is. De tandarts wil andere kiezen dan de orthodontist en nu is het aan mij de keuze. Ik kies ervoor de betere kiezen te laten zitten en voor langer de beugel te dragen. De verdovingen gaan erin. Binnen no time draait en trekt ze mijn kiezen eruit. Dat viel zo reuze mee.

Naar huis en lekker ontspannen. Er komt geen hevige pijn. Ongemak dat is er zeker maar dat vind ik wel logisch links en rechts mis ik een kies. Eten is de eerste dagen een drama en langzaam heel langzaam komt daar verandering in. De afspraak bij de mondhygiëniste ging goed en nu is het wachten tot mijn beugel erin gaat.

Hoogtepunt was zeker weten het krijgen van de loopband. Van die loopband ga ik veel plezier beleven dat weet ik nu al. Dieptepuntje van de maand…. altijd lastig want het kan veel erger maar dat mijn blog er even uitlag was niet fijn. Donder die niet lekker was en dat denkend aan vorig jaar toen hij zo ziek was gaf geen goed gevoel. Het was verder gewoon een fijne maand met lekker veel voetbal, ontspannen momenten en een goed herstel na het trekken van mijn kiezen.