croosje

My Life; Knuffelen met Kraaltje en Croosje

De maand is voorbij gevlogen en ik heb mezelf een aantal keren een schop onder mijn kont gegeven. Om van de bank af te gaan en wat te doen, te lezen, sporten op te ruimen of wat anders. Ik was actiever deze maand en dat vind ik fijn. De beste dag van de maand zei ik dat mijn vaccinatie was maar dat is niet waar zondag 27 juni was een mooie dag en dinsdag 29 juni was zo mooi omdat ik mocht knuffelen met Kraaltje en Croosje.

Vaccinatie

Op de eerste dag van de maand werd ik gevaccineerd en mijn vriend later deze maand. Van de vaccinatie heb ik geen last gehad zo ver ik weet. Mijn lichaam had er ook weinig tijd voor want die dag werkte ik als een gek aan een opdracht en maakte ik extra uren. Lekker de adrenaline door het lijf laten gaan. Het zou mooi zijn als de volgende net zo gaat.

Plantjes en balkon

We hebben drie dagen een groene jungle in huis gehad. Het balkon moest leeg omdat er een nieuwe coating op moest. Eerst baalde ik daar enorm van maar nu ben ik er enorm blij mee. Het is een prachtige upgrade grijs met zwart en witte details. Veel mooier dan het beton dat het was en beter schoon te houden. Na twee dagen mocht alles terug geplaatst worden. De appelboom weer op zijn plek en ook alle andere planten. Het begint een mooie groene oase te worden. Elke dag ben ik wel met mijn planten bezig. Checken of ze water nodig hebben, lelijke bladeren verwijderen, stekjes maken, alles wat erbij komt kijken en ik vind het heerlijk. De avond vliegt voorbij als ik met mijn planten bezig ben.

Bij Aafke had nog een zomeravondopening en daar ging ik even kijken. Ik kwam terug met vier planten. Twee mooie grote en twee luchtplantjes. Je kan nooit genoeg groen hebben en zeker als je ze nog niet hebt.

Verjaardag

Mijn 36 kaarsjes heb ik uitgeblazen. Op richting de 40. Ik vierde mijn verjaardag een dag eerder zodat mijn ouders, schoonouders en zus tegelijk konden komen. Mijn vriend verraste me in de ochtend met mijn cadeaus. Mooie nike air max, een roze bandje voor een horloge….. voor een horloge? Ik kreeg daarna het cadeau der cadeaus namelijk een Garmin! Een hele upgrade niet normaal. Ik was zo ontzettend blij en dankbaar voor dit cadeau.

Mijn ouders gaven me ook mooie cadeaus zoals een gieter een knipschaar voor mijn planten, mooie waterbollen en nog meer. Mijn zus gaf ook echt super leuke cadeaus; de home fragrance en de mok van Blond zijn denk ik mijn favoriet.

Knuffelen met Kraaltje en Croosje

Dinsdag 29 juni was een prachtige dag. In de ochtend ging ik hardlopen en daarna reden we naar het Kralingse bos. Eerst de herten eten geven. Lekkere stukken appels had ik gesneden voor ze en dat ging er maar al te goed in. We wandelden via de steigers naar de andere kant van het Kralingse bos naar de kinderboerderij. Eerst even hoi zeggen tegen Twister maar die was nergens te bekennen. Hierdoor raakten we wel aan de praat met twee verzorgsters over Twister. We liepen verder, gingen even bij Knor zitten en vervolgden onze weg naar Kraaltje en Croosje. Één van de verzorgsters was daar en ze vroeg of we Kraaltje en Croosje wilden knuffelen. Ik kon alleen mijn antwoorden; Serieus! Dat meen je niet.

croosje

We mochten gewoon in het verblijf van Kraaltje en Croosje. Wat was dit ontzettend tof. We hebben er zeker een kwartier gezeten met de verzorgster en de twee varkentjes. Dit was zo ontzettend tof en bijzonder dat kan ik niet omschrijven hoe blij ik hier mee was.

De afsluiting van de maand was wel heel erg mooi!