stappen maken

My Life; lekker veel stappen gemaakt

In augustus maakte ik enorm veel stappen. Sommige werkdagen waren de 8.000 geplande stappen al gemaakt terwijl ik aan het werk was. Ons gebouw is niet groot maar de werkzaamheden die ik deed zorgden ervoor dat ik echt kilometers maakte binnen. Wanneer het geen kilometers waren dan trainde ik mijn armen door pallets af en op te stapelen, te sjouwen met boeken en met stapels papier. 

De creatieve maand

Van augustus wilde ik een creatieve maand maken. Ik heb zeker wat creatieve dingen gedaan. Ik maakte een nieuwe houder voor mijn oorbellen, heb ik gekleurd maar het leukste was het scrapbooken. In een zwarte journal ben ik begonnen met scrapbooken. Ik vond wat oude foto’s en ben lekker aan de slag gegaan. Al een aantal mooie pagina’s zijn er ontstaan en ik heb er nog genoeg te vullen. Gewoon random door elkaar heen doe ik de onderwerpen. Niet overzichtelijk maar wel leuk.

Veel stappen gemaakt

Deze maand heb ik echt mega veel stappen gemaakt. Wanneer ik dit typ is het zondagmiddag en zit ik op de 318.892 stappen. Dat is meer dan 10.000 stappen per dag gemiddeld en dit is dus pas op 29 augustus. Nog twee dagen te gaan deze maand om een mooi record te halen. Naast de stappen ben ik weer lekker elke week naar de sportschool geweest en één keer zelfs weer na een werkdag. Deze trainingen zijn echt mega fijn en ik geef dan ook echt alles wanneer ik aan het trainen ben. Dat ik zo lekker bezig ben kan ik zeker merken in hoe ik me voel en dat is fijn dat ik er wat van merk.

Mijn stappen heb ik vooral hier in het dorp gezet maar ook in het Kralingsebos daar hebben we twee keer een heerlijke ronde gewandeld. De herten eerst eten gegeven waarnaar we langs de plas liepen richting de kinderboerderij om Kraaltje en Croosje en Knor en Twister te knuffelen. Zo heerlijk die dieren ik wou dat we dat hier hadden. In het bos zagen we ook nog een konijntje lopen, dat had ik niet eerder gezien. Zoiets kan me al heel erg blij maken. Het wandelen maakt me sowieso erg blij ik geniet er echt van.

Werken en het leven

Verder stond deze maand vooral in het teken van werken en dan keihard werken om alles voor elkaar te krijgen. Het is een rare periode geweest maar hopelijk kunnen we nu goed voorruit gaan kijken en daarin stappen gaan maken. Door de drukke situatie op het werk was het thuis allemaal minder actief want ik was enorm moe na de werkdagen. Thuis ging ik lezen, de plantjes verzorgen of met mijn DS spelen. Zelfs Pokemon go heb ik weer afgestoft. Zeker nu ik veel kilometers maak ideaal om buiten te spelen. En die DS daar zit een spelletje in die we kochten bij de voortuintjesmarkt die er in ons dorp was.

stappen maken

Ik haalde een mooi stekje op in een ander dorp. Wanneer je een stekje ophaalt weet je nooit precies wat je krijgt zeker niet als de plant wordt laten zien en niet het stekje. Wat ik kreeg was echt een grootte stek en een goede tip om de stek in tweeën te knippen zodat ik twee plantjes krijg. Ze wortelen al echt heel erg goed en dat vind ik mooi te zien. Mijn zus kwam ook langs met wat stekjes, daar is nog niks van aan het wortelen maar wel leuk dat we ze uitwisselen.

Stek jij plantjes? Ik en heel benieuwd.