doorzetten

My Life; Nog even doorzetten

Nog even doorzetten. Hoe lang zeggen we dit al? Nog even doorzetten en dan kunnen we elkaar gewoon weer zien, weer aanraken en alles weer doen. Helaas moeten we nog langer doorzetten. Doorzetten is wel echt mijn woord van deze maand aangezien dit ook op het werk geld. Na twee weken één collega vrij, drie weken en een ziekte week de andere waren we net compleet tot we helaas weer iemand moeten missen voor een tijdje en dat is voor mij flink doorzetten.

Doorzetten

Mijn vrije dagen voor deze maand waren er twee maar zijn geschrapt. Met volle overtuiging door mezelf aangezien ik mijn collega’s niet alleen kan laten en niet extra werk wil na de vrije dagen. Dan hebben vrije dagen totaal geen nut als ik daarna twee tot drie keer zo hard moet werken. Het is flink doorzetten deze maand door het extra werk, eerder beginnen, wat langer doorgaan en dan heb ik thuis ook nog werk te doen. Wel super leuk om te zien dat de popsockets goed verkocht worden. Op mijn werk wordt ik wel goed verzorgd en er op me gelet.

Mijn blog heeft ook de nodige aandacht nodig want recensies worden niet uit zichzelf geschreven. De boeken worden ook niet uit zichzelf gelezen. Het is dan heerlijk om op een zondag echt even in een boek te duiken. Ik deed dit met Verliefd, die heb ik een groot deel op zondag gelezen. Uiteindelijk heb ik deze maand wel weinig gelezen maar wanneer ik ging lezen was ik erg moe en viel ik in slaap. Het lag gelukkig niet aan de boeken.

In sporten was ik geen doorzetter deze maand

Door de corona maatregelingen moeten we in de sportschool reserveren en mag je op de hele uren naar binnen. Op zondag kan ik elke week al mijn plekje vinden buiten waar het rustig is en ik mijn training kan doen. Helaas is het trainen wel anders buiten maar ik kan even los gaan en dat vind ik wel heel fijn. Sporten thuis vind ik echt heel erg lastig, het was anders in het voorjaar toen ik de deur open gooide en lekker op het balkon kon trainen. Daarnaast is de belasting op het werk nu best veel en haal ik de +10.000 stappen op een werkdag. Ik ben blij aan het einde van de dag dat ik zit. Toch hoop ik snel weer het trainen op te kunnen pakken maar tot die tijd zondag 8:45 buiten bij de gym is mijn plek.

Zoals zo velen ben ik klaar met Corona, de maatregelen, wat we wel en niet mogen. Ik wilde mijn moeder en schoonmoeder normaal kunnen feliciteren maar dat gaat niet we houden onze afstand zodat we elkaar kunnen blijven zien.Veel schokkends gebeurt er bij ons niet. Het meet bijzondere is denk ik wel de uitbreiding in de plantenfamilie. Van mijn schoonvader kreeg ik een hoya stekje en een sanseveria en van Emiel een pannenkoekenplant en een string of hearts stekje. Nu laten groeien en dan mijn eigen plant maken.

We blijven nog even doorzetten! Stay save, stay healthy, stay home xx