onverwachts concert

My life november genoten van een onverwachts concert

November is zo’n verrassende maand geweest met als enorm hoogte punt een onverwachts concert. Op mijn tiktok zie je wat hoogtepunten van het concert. 

Na heel wat werk maakte ik mijn vast af. Helemaal zelf gehaakt. Na een mislukte versie kwam deze prachtige versie eruit. Hier ben ik enorm trots op. Gewoon een heel kledingstuk wat ik kan dragen gehaakt. Natuurlijk kon het niet ontbreken om er een haarband bij te haken. Die ik nog twee maal maakte. Eerst voor mijn zus en toen nog één voor mijn moeder. Matchen met onze haarbanden kunnen we nu. Ze zijn lekker warm want dat heb ik al even getest met een koude winderige wandeling. Het vest heerlijk warm en past goed.

onverwachts concert

Onverwachts concert

Het hoogte punt van de maand was een onverwachts concert. Al heel de week luisterde ik Qmusic en reageerde ik op de app om kan te maken op kaartjes voor een concert. Natuurlijk lukte het niet. Opeens op een vrijdag belt mijn zus; Ga je mee naar Suzan en Freek? JAAAAA zeker. Wat was ik enthousiast en wat had ze dat niet verwacht. Ze wist niet dat ik kaartjes probeerde te winnen voor ons. Wat een ervaring was het. Van Ziggo kaartjes gekregen en dat was echt een belevenis. Parkeergarage was geregeld. Een aparte entree langs alle drukte heen en een business seat. Wat zijn die relaxt gewoon twee stoeltjes en van niemand last. Gratis drinken en hapjes een ruimte om wat te dansen en super rustig. De ultieme belevenis voor iemand die een concert eigenlijk te druk vind. Het concert van Suzan en Freek kijk  ik met plezier naar terug. Meezingen, ontroert raken, beetje dansen, samen genieten met mijn zus een middag die ons niet meer afgepakt wordt.

De rest van de mooie momenten van de maand november

Van heel de maand kan denk ik niks op tegen het onverwachts concert van Suzan en Freek met mijn zus. Samen nog even naar de Ikea en daarna lekker sushi eten. De rest van de maand was het vooral werken en de dagen dat ik vrij was heb ik samen met mijn vriend gespendeerd. Lekker samen thuis, even naar een kringloop en samen op pad. De wandelingen die ik heb gemaakt waren er niet veel door de enorme regenbuien. Één regenbui was zo erg maar ik ging en belande onderweg bij de plantenzaak. Met een doos vol planten wandelde ik naar huis. Een waarde van €60 euro aan planten in een doos en maar € 6,- betaald. De afdankertjes voor € 1,- mooie orchideeën en een prachtige grote plant geef ik een nieuw leven. Met een gigantische glimlach liep ik door de regen naar huis. De regen deed me niks meer. Mijn mama was jarig en dat hebben we gevierd en haar verwend met cadeaus.

Nooit perfect

Een maand is nooit perfect. Sinds begin van de maand hebben we een lekkage in de badkamer en het schijnt heel lastig te zijn om een loodgieter te sturen die het kan maken. Al drie keer is het niet gelukt en we gaan voor een 4e bezoekje van een loodgieter kijken of die alles bij zich heeft en het kan verhelpen. Heb ik een rondje gewandeld in een plensbui omdat ik eindelijk eens naar buiten wilde maar het bleef maar regenen. Er zijn deze maand veel ruzies geweest met onze printers. Heel frustrerend als ze het niet doen maar het werk wel doorloopt.

Bij pilates loopt het niet op rolletjes. Mijn nek geeft klachten bij een aantal oefeningen en dat moeten we bekijken wat wel en niet kan. Daarnaast zijn er de ochtenden en avonden geweest dat ik niet lekker ben en mijn lichaam totaal niet goed reageert op eten. Heel frustrerend en vermoeiend maar alles loopt gewoon door en dus ga ik ook door. O ja en dan vergeet ik nog die lekkere snot hoest weken, Donder die niet lekker was en het minder fijne bezoek aan de tandarts. Zo dat is even heel kort samengevat het niet zo perfecte leven wat we niet zo standaard delen.

Om te relativeren en goed terug te kijken op een maand hoor je naar de hoogte en diepte punten te kijken. We kijken het liefst alleen naar de hoogte punten. Wanneer er alleen naar de hoogte punten gekeken wordt is de maand niet compleet en correct en zonder de minder leuke dingen kunnen de hoogtepunten geen hoogtepunten zijn.