recordjes wandelen

My Life; Recordjes wandelen

September had ik omgedoopt tot Let’s go september. Mijn voeten hebben dit zeker geweten want er zijn wat recordjes wandelen neergezet. Op 30 september tik ik de 83e dag aan waarop ik mijn dagelijkse stappendoel behaal. Het is echt een hele gewoonte aan het worden om lekker die stappen te zetten. 

Doei knor

Knor, is er niet meer. Wij wandelen heel veel in het Kralingse Bos. We beginnen dan bij de herten die we eten geven en wandelen dan richting de Kraal. De Kraal is de kinderboerderij in het Kralingse bos. Zoals altijd wandelen we eerst naar Twister maar dit keer kwamen we weer binnen via de zijkant en dan kom je eerst langs de koeien en Knor voor je naar Twister gaat. Of ik het voelde toen ik erheen liep maar het was anders. Dichterbij was Knor zijn huisje dicht, er lag geen holletje in de grond maar het was helemaal opgeruimd. Een kijkje in het huisje gaf een nog naarder gevoel. Ik zocht de verzorgers op en toen werd bevestigd waar ik bang voor was.

recordjes wandelen

Knor was eerder in de week overleden. Ze heeft een lang en mooi leven gehad op de kinderboerderij en is nu weer bij haar vriendje maar mijn hart brak even. Het varken wat altijd aan kwam hobbelen als we kwamen en lekker knorden. Ik ben snel naar Kraaltje en Croosje gegaan om te knuffelen en dat gaf me troost. Van de week kwamen we er weer en toen zag ik weer leven in het verblijf, de eenden en fluffy kippen liepen er lekker rond. Geen leeg hok meer dat is wel fijn ook al mis ik knor.

Recordjes wandelen

Het wandelen ben ik echt meer en meer aan het waarderen. Balen dat het nu wel slechter weer wordt en vroeg donker maar ik blijf lekker wandelen. Het geeft me een fijn gevoel, het hoofd een beetje leeg wandelen of over dingen nadenken en met een oplossing of idee komen. Pokemon vangen dat kan natuurlijk ook want challenges moeten daarvoor ook gehaald worden. Mijn record deze maand is 18.013 dat is gewoon 2x het doel van de dag. We hebben een aantal rondjes samen gewandeld mijn vriend en ik. Sommige rondjes liep ik al bellend met Nicole maar de meeste liep ik helemaal alleen even in alle rust. Wanneer mijn horloge dan weer trilt denk ik hup lekker recordjes wandelen!

Het leukste van september

Afgelopen maand waren drukke weken. Ochtenden waar ik al om half 8 aan het werk was of zelfs eerder en avonden waar ik later naar huis ging. Het leukste van september was zeker weten de dierentuin met Rianne. Wat heb ik die dag genoten. We hadden prachtig weer en mooie momenten in de dierentuin. De apen waren gefascineerd door een een andere aap en dat was zo tof om te zien. We zagen prachtige regenbogen en zochten de rustige plekjes op. Ik denk dat ik nog wel een aantal foto’s ga delen van de dierentuin want ik heb best wel wat mooie kunnen maken. Ik had er nog uren kunnen blijven als het was rustiger was. Ik moet echt wel wennen aan de drukte.

Deze maand mocht ik een geboortekaartje voor een vriendin afmaken en dat was wel erg tof. De kleine gaan we deze week ontmoeten. Ik ontving een mooi pakketje waarin een nog mooier boek zat en verder vloog de tijd en hebben we het ook gewoon druk gehad met alle dingen in en rondom huis.

Vandaag sluit september af en kan ik voldaan terugkijken. Ik ben lekker verder gaan trainen, heb tijd voor mezelf genomen om te lezen, wandelen of yoga te doen en soms gewoon even niks. Helaas zijn er wat dingen die veel beter kunnen maar daar zijn we mee bezig om ze op te lossen. Doei september, doei zomer, welkom herfst, welkom oktober.