zon

My Life; Sneeuw en zon

Wat een maand was februari! We gingen van normaal somber weer naar een pak sneeuw en kou. Van de sneeuw en de kou gingen we naar 18 graden en dat was gewoon 20 graden warmer dan een week eerder. Hoe dan? Ongelofelijk gewoon en heel eerlijk geef mij die zon maar.

Creatief met kleurpotlood en papier

Aan het begin van de maand ging ik lekker aan de slag met mijn kleurpotloden. Ik heb een nieuw kleurboek mogen ontvangen van uitgeverij BBNC die echt perfect is om met kleurpotloden te werken. Het zijn platen waar echt uren in gaan zitten. Helaas had ik de afgelopen maand deze uren niet of was ik te druk met andere dingen en ben ik dus niet zo lekker aan de slag gegaan hoe ik was begonnen. Jammer maar ik heb daardoor wel tijd gehad voor andere creatieve dingen. Het 30 day challenge doel is dus bij deze niet gehaald. Mijn boekproject is ver over de helft. Wanneer ik een avond begon met streepjes zetten, knippen en vouwen bleef ik maar gaan. Één deze dagen zal het af zijn en zal ik het eindresultaat laten zien.

Wandelen met sneeuw of zon

Nou wandelen met de kou is niet besteed aan mij. Natuurlijk ben ik door de sneeuw gaan wandelen en zelfs om 7 uur in de ochtend. Toch is het niks voor mij want het is koud en de wind snijd en dat vind ik gewoon niet fijn. Dat zonnetje trekt me gewoon naar buiten. Na het werk even wandelen, in de ochtend op zondag even naar buiten en vaak aan het einde van de middag nog een rondje. Ja die zon op mijn gezicht en de warmte dat vind ik fijn. Je ziet de natuur ook weer tot leven komen elke wandeling.

zon

Lezen in februari

Deze maand las ik vier boeken; De cursus van Elvin Post, Alles voor jou van Susanne Koster, De kleine EHBO voor katten van Janine Verschure en Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt van Haemin Sunim. Vier verschillende soorten boeken en dat vind ik zo heerlijk. Verschillende soorten boeken lezen dat vind ik zo heerlijk. Ik heb enorm genoten van De cursus echt een aanrader als je een thriller zoekt om te lezen. Zoek je meer een YA maar met een psychisch thriller randje dan is Alles voor jou echt een top boek. Ja van deze boeken heb ik afgelopen maand erg genoten.

Verder in februari

Verder in februari heb ik lekker getraind, was het wisselend kwa drukte op mijn werk, had ik een super leuke ontwerpklus, heb ik eindelijk de perfecte schoen gevonden voor onder een rokje en heb ik een hele fijne dag in Lekkerkerk gehad bij mijn ouders samen met mijn vriend. Februari was ondanks de beperkingen die gelden een fijne maand. Ja ik had midden in de nacht naar buiten gewild met de sneeuw maar dat was niet anders ik genoot vanaf de bank. Afgelopen maand had ik ook veel ruzie met onze nieuwe printer maar gelukkig staat mijn maatje er nog die het wel goed doet want anders had ik gek geworden.

Waar ik heel trots op ben is mijn plantjes verzameling want met de lekkere zon gaan ze goed groeien en ik vind dat proces zo leuk om te zien. Van mijn zus heb ik een nieuw stekje gehad en ik ben enorm benieuwd hoe die gaat worden. Zaterdag heb ik een heel deel van de avond besteed aan het onderhoud van mijn plantjes. Echt full focus aandacht geven en kijken wat ze nodig hadden, heerlijk ontspannen en de tijd vloog voorbij.

Sowieso is deze maand voorbij gevlogen met de drukke dagen en alle gebeurtenissen die me bezig hielden. Het mooiste van deze maand; Mijn vriend en ik kunnen afvinken 15 jaar samen en we zijn nog steeds enorm blij samen.