ermelo

My Life; Vakantie in Ermelo

De maand is voorbij gevlogen en mijn vrije dagen al helemaal. De laatste helft van mijn vakantie al helemaal dat was twee keer knipperen en voorbij. Onverwachts belande ik in Ermelo en dat was super leuk.

De eerste vier dagen van september waren voor mij nog werkdagen en ik merkte echt steeds meer dat ik het toch wel nodig had om even vakantie te hebben. Even niks te hoeven en alles te mogen. Alles is een groot wordt in deze tijd maar alles binnen de richtlijnen met betrekking op covid-19. In deze laatste dagen voor mijn vakantie besloten we ook een eigen design van mij te koop te zetten maar daar zien jullie binnenkort wel meer van want ik wil daar nog een post over schrijven. Momenteel ben ik heel trots dat er twee verkocht zijn en ik eindelijk de stap heb gezet om werkelijk wat te gaan doen met mijn creaties.

Wandelen met mijn moeder

De vakantie begon goed met chinees eten bij mijn zus, langs vrienden om ze na negen maanden weer even te zien maar ook mijn camera mee te nemen. Vakantie is anders als er allemaal regels zijn wat wel mag en wat niet. Ik blijf dan liever dichtbij huis en daar zijn veel mooie dingen. Met mijn moeder ben ik in de Krimpenerhout wezen wandelen waar ze nog niet was geweest en ik meerdere keren per week kom. Leuk om haar het te laten zien. De andere week zijn we in de Loet wezen wandelen. Beide dagen stralend weer en genoten van een uur wandelen.

De kringloop viel tegen

Met mijn vriend ben ik naar een kringloop geweest waar helaas niet veel voor ons te vinden was maar het was het uitje van de dag. Verder hebben we samen uren naar twitch gekeken. Heerlijk uren zien hoe iemand anders gamed dat vinden we heerlijk. Zijn we natuurlijk naar het Kralingse bos geweest en hebben we Kraaltje en Kroosje weer gezien. Ik heb lekker kunnen trainen, van de zon genoten, veel foto’s kunnen maken voor de blog en ook gewerkt aan de blog. De dagen vlogen voorbij als ik met deze leuke dingen bezig was.

Onverwachts naar Ermelo

ermelo

Met Rianne ben ik twee dagen naar Ermelo geweest. Wat een mooie omgeving met de bossen en de heide. Hier zijn al twee posts over verschenen maar er gaan er nog meer volgen. We zijn naar Harderwijk geweest en hebben op een bijna verlaten strand gezeten in de zon uitkijkend op kitesurfers. Het was heerlijk om samen even weg te zijn vooral de bossen waar we niemand tegen kwamen vond ik enorm leuk.

Einde van de vakantie

Aan het einde van de vakantie merk ik vaak wat ik allemaal niet gedaan heb. Ik had verf gekocht om mee aan de slag te gaan en dat staat nog ongeopend in mijn karretje. Mijn boekenproject is nog niet verder opgeschoten en zo kan ik nog wel even doorgaan. Was het slim om ruim zes uur naar een twitch stream te kijken? Ja want ik heb me heerlijk vermaakt en ontspannen en dat kan tijdens een vakantie. In een normaal weekend had ik het zonde gevonden van mijn tijd. Al kan ik ook uren een spelletje spelen.

Weer aan de slag

Er moet helaas weer gewerkt worden. Ik vond het zo heerlijk om te doen waar ik zin in had en dat had ik nog weken kunnen volhouden. Het is druk op het werk en we proberen ons niet gek te laten maken maar soms is dat heel lastig. We doen ons best, werken hard en proberen alles naar een mooi resultaat te brengen. Thuis probeer ik een ochtend routine erin te houden en in de avond probeer ik te ontspannen met het lezen van een boek of het kleuren van een mandala.