gevaccineerd

My Life; Volledig gevaccineerd

Sinds deze maand ben ik volledig gevaccineerd. Mijn tweede vakantie week verliep daar helaas wel anders door. Dat was enorm balen maar dat ik beide prikken heb gehad dat vind ik wel fijn. Gewoon een beter gevoel dan niet gevaccineerd. De beest uithangen ga ik nog steeds niet hoor en op vakantie ook niet maar het voelt gewoon fijner. 

Volledig gevaccineerd

Op een dinsdag in de eerste week van juli kreeg ik mijn tweede vaccinatie. In de ochtend reden we nog even langs wat kringloopwinkels. Hier hebben we de grootste lol beleefd. Één kringloop was zo klein en het stond zo vol. Natuurlijk pakte mijn vriend wat en alles wat er boven of naast lag viel om. Bijna in onze broek gezeken van het lachen. Helaass niks leuks gevonden in deze winkels. We gingen naar mijn vaccinatielocatie. De prik erin, 30 minuten wachten, jip risicogroep en toen naar de kinderboerderij in de buurt. Waar we kleine varkentjes hebben gezien. Helaas was deze kinderboerderij niet heel bijzonder. In de avond had ik het steen koud, koorts, hoofdpijn en blegh. Slechte nacht en een enorm slechte dag volgde en voor ik me weer lekker voelde waren we zeker drie dagen verder.

Kringloopwinkels

In mijn vakantie zijn we een aantal kringloopwinkels afgeweest. Bij de eerste scoorden we gelijk alles en de andere hebben we lekker rond gekeken en gelachen. We vinden het heerlijk om er te kijken en we hoeven niet speciaal wat te hebben. We hebben drie kleine krukjes gekocht om mijn planten op te zetten. Een hele grote bloempot en een grote vaas. In die vaas hebben we een orchidee gedaan echt super leuk hoe dat staat.

Kinderboerderij

We hebben nog een super leuke kinderboerderij bezocht dichtbij huis. Echt een ruim opgezette kinderboerdeij met heel veel konijnen, een groot varken en de dieren hebben veel ruimte. Ik vind het leuk om de kinderboerderijen te bezoeken, met de dieren te knuffelen en te kijken wat ze allemaal doen.

gevaccineerd

Verder deze maand niet heel veel bijzonders gedaan. Na mijn twee vrije weken ging ik weer aan het werk. Verder ben ik lekker creatief bezig geweest, boeken gelezen, gewandeld en series gekeken. Prima maand vind ik.