My Life; Wallsit en genoten

My Life; Wallsit en genoten

Genieten dat wil ik het woord van maart maken zei ik aan het begin van de maand. Ik heb zeker genoten de afgelopen maand. Mijn bovenbenen wat minder met de Wallsit challenge maar toch was het wel genieten om het proces te zien van dag één naar dag drieëndertig. 

Deze maand is voor mijn gevoel echt voorbij gevlogen. Ik heb veel gesport, geslapen, minder gelezen doordat ik slaap viel, lekker een lang weekend vrij gehad, bij vrienden geweest en kleine gelukkige momenten beleefd.

Boeken gelezen

Het ene boek leest lekkerder dan het andere. Logisch omdat het vaak om de schrijfstijl gaat die je wel of niet aanspreekt. Zo las ik deze maand verder in Het Achterhuis van Anne Frank. Niet als tussendoor maar als hoofdboek en dat ging niet snel. Het is geen dik boek maar het verhaal leest niet heel vlot toch wilde ik het uitlezen en dat heb ik ook gedaan. Hierdoor was het lekker lezen wel even weggezakt. Gelukkig ontving ik twee dunnere boeken. Frommerommel met Het kan niet alle dagen feest zijn las echt heerlijk weg, met een glimlach hier en daar. Het boek daarna las wat moeizamer maar toch was het mooi hoe het verband werd gelegd tussen de verhalen dit was Chirosynopsis. Mijn echt plezier in het lezen kwam toen ik het e-book van Gillian King – Ik vergeet je niet kreeg. Gillian kan zo heerlijk schrijven, ik was niet uit het boek weg te slaan. Zeker de laatste honderd+ heb ik aan één stuk door gelezen. Op dit moment lees ik Brein-Hart-Zijn van Daphne Feller en dat is erg interessant het gaat over het samen brengen van je verstand en gevoel.

Genoten

Genoten heb ik deze maand van de zon die zich steeds meer laat zien. Van een wandeling met mijn moeder waarbij we spontaan een bakje kibbeling haalde en opaten buiten voor we verder wandelde naar huis. Enorm genoten heb ik van de ontwikkeling van mijn stekjes en het krijgen van nieuwe stekjes. De lente is daar echt de tijd voor en er ontstaan mega snel wortels. Hopelijk gaan de stekjes uitgroeien tot grote planten. Ik heb zelfs een apart instagram account aangemaakt omdat ik het leuk vind om te delen maar zo ook andere plantenliefhebbers kan volgen en het overzichtelijker is. Verder vooral genoten van de kleine dingen in en om het huis en eindelijk weer bij vrienden geweest waar we lekker gegeten hebben en die super leuk nieuws hadden.

wallsit

Ik mag niet vergeten te vermelden dat ik mijn eerste lammetje heb gezien van dit jaar en de bloesem bomen dat ik daar enorm van geniet. De boekpresentatie van Gillian King die ik online heb bijgewoond en de boeken die ik ontving deze maand.

Boek project finishen of toch nog niet

Hier ben ik weer druk mee bezig geweest maar ik kan je vertellen dat hij nog niet af is. Nog een paar pagina’s en dan is het eindresultaat daar. Een aardige klus die ik vol concentratie altijd wil doen want anders maak ik helaas fouten en dat wil ik niet.

30 day challenge wallsit

De 30 day challenge of 31 days want deze maand was 31 dagen is geëindigd en behaald. Ik heb 31 dagen de wallsit challenge gedaan. Ik begon met 34  seconden en eindigde op 2 minuten en 6 seconden. Die progressie is mooi om te zien. Ik vond dit ook een heerlijk rustpunt in de ochtend. Even gas terug.

wallsit

Het was een fijne maand met mooie geniet momenten.

Veel liefs