werken

My Life; werken en werken

Werken was wat ik veel deed deze maand. Zelfs op zaterdag was ik aan het werk en wanneer ik in de ochtend wakker werd sprong ik uit bed, eten, douchen en werken. Gewoon 9 a 10 uur op een dag en dan heel de dag vol gas door werken. En nu is dat klaar al zou het nog steeds kunnen hoor maar het is even op. 

Door het vele werken merkte ik dat mijn energie minder werd. Deze maand wilde ik elke dag 10.000 stappen behalen. Als we gaan kijken naar mijn behaalde stappen dan is mijn gemiddelde wel 10.000 stappen per dag maar dit komt ook zeker doordat sommige dagen ver boven de 10.000 kwam. Ik ben gestopt met de 10.000 stappen per dag op woensdag 20 oktober met 9974 stappen. Ik was in slaap gevallen en werd na 12 uur wakker. Maar eerlijk ik was/ben op door de afgelopen weken/maanden. Het is goed zo. Het belangrijkste is bewegen en rust pakken waar nodig. Dus de ene dag loop ik +10.000 stappen de andere dag 7.000. Ik ben over een grens heen gegaan waar ik niet overheen wil en snel wil ik weer terug naar normaal en jezelf dan een doel opleggen met zo veel stappen nog na mijn werk is niet realistisch.

Wandeltocht was genieten

Het mooiste van deze maand was zeker wel de wandeltocht tijdens de halve van Capelle. Wat heb ik daarvan genoten. Een mooie tocht goed georganiseerd en lekker weer. De tijd vloog voorbij en de gebieden waar je loopt zijn heel divers. De ondergronden trouwens ook en dat maakt het fijn om te wandelen.

Wat me naast werken enorm gelukkig maakte

Mijn vriend maakte me na het werk een paar keer heel gelukkig. Hij had Pokémon packs voor me gekocht. Super gaaf en dat je dan ook nog even hele vette kaarten pulled. Ja daar kan ik heel gelukkig van worden. Alle kaarten netjes in een mapje stoppen en het liefst nog op volgorde en op kleur. De volgende ochtend het mapje even doorbladeren en checken wat ik allemaal heb. Ja dat blijft zo leuk. Ik weet dat sommige kaarten heel wat waard zijn maar ik had een wooloo en daar werd ik zo gelukkig van. Niks waard denk ik maar ik vind hem gewoon heel leuk.

De herfstwandelingen die ik heb gemaakt maakte me ook echt gelukkig en zeker de paddenstoelen die ik tegenkwam. Wat blijft dat leuk om op paddenstoelen tocht te gaan. Verder gezellig gegeten bij mijn ouders, lekker naar de kinderboerderij geweest en vooral genoten van kleine dingen.

Geleerd van deze maand heb ik zeker en hopelijk ga ik dat onthouden wat ik geleerd heb. Ik ben klaar voor de nieuwe maand en hoop op veel verbetering. Werken is niet het enige in het leven maar soms is het wel even nodig en dat was de afgelopen maand eentje maar de komende maand hoop ik op meer rust en wat dingen te kunnen ondernemen al is het heerlijk een boek uitlezen.