werken

My Life; Werken, Werken en werken

Werken is denk ik de hoofdmodus geweest de afgelopen maand. Door vrije weken van andere collega’s is de verdeling even anders en dus flink doorwerken, hadden we vol bezet geweest had het nog door knallen geweest maar had het wel anders geweest. In ons werk is alles bijna vandaag besteld gisteren klaar zijn. Helaas vergeten mensen dat niet alles kant en klaar uit de persen en printers komt.

Creatieve maand

Ik wilde er een creatieve maand van oktober maken. Werken aan mijn journals, kleuren en nog wat andere leuke dingen. Het is niet helemaal creatief geweest want naast het werken was het rust pakken. In de avonden rondjes wandelen en ook in het weekend gewoon even dik een uur door de natuur wandelen. Genieten van off road paden en zoeken naar paddenstoelen. Wat ik wel heel tof vind zijn de fijne kleurboeken die ik heb. Met kleuren kan ik al in kerststemming komen door Johanna’s kerstmis

werken

De planten verzameling groeit

Wat ik echt heel fijn vind in huis zijn de planten die we hebben staan. Het is wel even goed bekijken hoe alles verzorgt moet worden. Niet te veel water want dan krijg je beestjes, niet te weinig want dan worden de bladeren lelijk. Het is niet ik zet een plant neer en klaar. Nee het is luisteren naar de plant. Stekjes ben ik aan het maken van een aantal planten en ik ben heel benieuwd of het gaat lukken. Het is ontspannend om met de planten bezig te zijn maar ook verslavend. Mijn groene vingers heb ik van mijn mama. Op haar trouwdag heb ik een hele mooie plant aan haar cadeau gedaan. De plant viel me direct op toen ik hem zag.

Boeken lezen

Lezen heb ik deze maand zeker weer fijn gedaan. Één boek ben ik helaas in gestopt en dat is Het negende huis. Ik kwam er niet in en dat heeft denk ik wel met de drukte nu te maken. Over een tijdje ga ik het gewoon weer proberen want het lijkt me wel een tof boek. Woman was een mooi boek om te lezen en blij dat ik weer eens wat van mijn zus heb kunnen lenen.

Verder deze maand heb ik getraind in de sportschool maar zeker minder dan dat ik had gewild. Sinds kort moeten we weer reserveren en helaas pak ik er elke keer naast dus dan maar buiten trainen bij de sportschool het is niet anders. Het buiten terrein heb ik dan wel helemaal voor mezelf. Onze uitjes waren de bezoekjes aan onze ouders. De ene week de een de andere week de ander. Verder zien we niemand ons kringetje kleine houden en hopen dat we allemaal gezond blijven. Slapen was ook zeker wel een hobby.

Oktober voelde een deel weer als maart. Dit komt omdat we op het werk veel dingen hetzelfde moeten doen als toen de intelligente lockdown begon. Een maand die nat, koud en donker is. Het liefst zou ik de kerstversiering al op gaan hangen om wat sfeer aan te brengen.