My personal assistent

Zondag zagen jullie de foto’s van de shoot met Cheraine, deze dag waren we niet samen, My personal assistent was er ook! Mijn zus was gezellig meegegaan en dat is wel handig want bij aankomst kon ze nog even het kapsel van Cheraine afmaken en tijdens de shoot even haar kapsel aanpassen. Rianne is niet voor niks kapster, die let gelukkig op of haar haren goed zitten, dat schiet er bij mij nog wel eens bij in. Maar ze lette niet alleen op haar haar, ze hielp ook mee met locaties opzoeken, uittesten, tassen dragen en de fietsers die opeens passeerden.

My personal assistent

In haar eigen tas had ze nog haar zonnebril en lipgloss die beiden erg van pas kwamen. Bij deze wil ik Rianne bedanken voor de hulp deze dag en hopelijk heb je de hakken van je schoenen schoon gekregen. Ze liep namelijk met hakken door de niet helemaal droge grasveldjes heen en dat zorgt ervoor dat je af en toe wegzakt.

Binnenkort gaat ze zelf ook nog op de foto maar we wachten op iets mooier weer en ik ben er nog niet helemaal uit welke stijl het moet worden, wel willen we zwart/wit foto’s maken en totaal anders als in september vorig jaar.