run

Natascha Klootsema – Fun to Run

De envelop die ik uitpak van Uitgeverij Snor is niet groot. Er zit een boekje in dat voel ik wel maar welke geen idee. Het is een klein formaat. Het is Fun to Run van Natascha Klootsema. Een handzaam boekje wat je zo in je tas stopt. Leuk zo’n ander formaat en totaal niet verwacht dat hij zo klein was.

De voorkant ziet er grappig en vrolijk uit. Het is wel gelijk duidelijk dat het voor vrouwen is want roze overheerst en dat zal een man voor zichzelf niet snel pakken. Wel als cadeau voor zijn vriendin misschien maar niet voor zichzelf. Ik begin te lezen in het boekje en dan kom ik wel puntjes tegen die ik herken neem nou onderstaande foto en de tekst na de foto;

run

Wedden dat jij ze ook hebt? Van die immer enthousiaste en energiek vriendinnen die op elk feestje staan te verkondigen hoe héérlijk het is om hard te lopen …….. Oeps ik ben zelf die vriendin/familielid die dat doet. Maar nu is hardlopen ook iets wat ik heel graag doe. Wat vond ik dan van het boekje Fun to Run als ik al zo’n gemotiveerde hardloper ben.

run

Fun to Run is een boekje over hardlopen voor beginners en de elke keer overnieuw beginners. Tips hoe te beginnen, hoe je niet stopt en hoe je de eerste 5 km en zelf 10 km gaat halen. Je leest quotes van hardlopers en columns. Dit gaf voor mij herkenning en leuke stukjes tekst om te lezen. Ik vertel je net dat het een boekje is voor de beginnende en steeds opnieuw beginnende hardloper is, beiden ben ik niet meer maar toch heb ik genoten van dit boekje. Een beetje motivatie en wat leuke stukjes tekst over hardlopen dat blijft leuk om te lezen maar ik kan ook begrijpen dat niet elke hardloper dit leuk en/of motiverend vind want ja wanneer je traint voor een halve of hele marathon heb je toch wat andere inspiratie nodig. Het boekje is voorzien van allemaal tekeningen op een speelse manier, echt fun en niet heel serieus het past echt wel bij de stijl die ze willen uitstralen. Blader het boekje door kijk rechtsonder en je hebt een hardloopanimatie, echt super leuk gedaan.

Minpuntje van het boekje is dat de 25 redenen om in actie te komen er zijn om uit te knippen maar je ze niet alle 25 kan uitknippen omdat deze pagina’s dubbelzijdig zijn bedrukt dus je knipt ten alle tijden een aantal motivaties weg.

run

Fun to run van Natascha Klootsema is een leuk boekje om aan je hardloopvriendin te geven of aan de vriendin die nog een zetje nodig heeft om van de bank af te komen. Voor € 14.99 is het een leuk cadeau.
Koop bij bol.com

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Snor