New Camerabag

New Camerabag

1,2,3,….. mijn cameratassen collectie is groeiende. Nummer 3 heeft zijn entree gemaakt en bevind zich momenteel vooral in de woonkamer.

1. Lowepro nova 1 aw
Mijn tas die ik kocht toen ik mijn canon 450d kocht. Niks bijzonders, niet “mooi”maar wel bescherming voor mijn lens en camera.

2 Jill -e The Canon Deluxe Gadget Bag
Een vrouwelijke tas die er niet uitziet als een camera tas. Ruimte genoeg voor een camera en een extra lens met wat andere losse spullen. Hoe voller de tas wordt hoe lastiger het wordt er iets uit te halen door de enkele rits die de tas heeft. Grootste voordeel van deze tas is de onopvallendheid want het lijkt een normale handtas.

New Camerabag

3 Lowepro
The new bag! Een nieuwe tas om alle spullen veilig te houden, beschermd en bij de hand. De tas is veel groter, ik kan er alles in kwijt en zelfs meer. Voorop kan ik mijn statief kwijt wat gemakkelijk is want twee tassen zijn nu één geworden. Deze tas kocht ik net zoals de eerste bij Kamera Express en bij deze werd ik ook super goed geholpen door Jasmijn die ik ken via kamera express en mijn werk. Als meisje wil je natuurlijk wel een mooie tas naast dat hij functioneel is.

New Camerabag

De tas welke ik gebruik is afhankelijk van de situatie. Camera + een lens dan kan de kleine tas mee. Eén of twee lenzen + een nette locatie dan neem ik mijn Jill-e tas mee. Niet weten wat ik nodig heb en alles willen hebben dan gaat de nieuwe tas mee.