New to my collection Minolta dynax 3xi

New to my collection Minolta dynax 3xi

Sinds vorige maand mag ik een mooie beauty aan mijn fototoestellen collectie toevoegen. De Minolta dynax 3xi staat er in mijn kast bij en hier ben ik zeer blij mee.

New to my collection Minolta dynax 3xi

De Minolta is de eerste camera waar ik serieus mee heb gefotografeerd want deze camera is een aantal keren gebruikt voor verschillende school opdrachten, ja die tijd deed ik nog van alles analoog. Mijn ouders waren thuis een beetje aan het opruimen en mijn vader kwam zijn toestel tegen, in de daarvoor bestemde tas in de kast. Gelijk vroeg hij of ik hem wou hebben zodat hij bij mijn verzameling kan staan. Er zat alleen een maar aan …… er zit nog een rolletje in en je moet een batterij kopen om het rolletje vol te maken. Doen we dat toch! Binnenkort ga ik een batterij kopen, ga ik een aantal foto’s maken en ga ik eens kijken wat voor leuks er nog op het rolletje staat.

En als ik die batterij dan toch koop, dan ook maar een paar rolletjes en lekker wat analoog schieten. Allemaal leuke projectjes voor in de lente en zomer.

Wat was jullie camera waar je echt serieus wat mee fotografeerde?